På kylskåpsfronten inget nytt...

Har snart gått 2 veckor sedan vårt kylskåp gick sönder. Har blivit massa skräpmat och annar onyttigt :( Dock har  vikten hållt sig på samma nivå så det är ju iaf tur.

Stress i skolan och julklapsstress. Vill så gärna vara klar med denna kurs!! Helt sjukt att jag bara har ett halvt år kvar i skolan! Så jävla skönt så ni anar inte!

Förlora inte hoppet om mig, jag kommer tillbaka <3

Nudelvecka?

Usch börjar verkligen tröttna på frukostlösa mornar och hämtmat... Inte nog med det så blir det ju även så dyrt i längden :( Funderar på om jag ska köra en nudelvecka från och med imorron och boosta ekonomin lite... Har fan inga pengar kvar.

Idag är jag trött på mitt liv...

Allt är emot mig...

Tack för alla fina kommentarer, känner mig helt sämst som inte har haft tid att svara på dem men ni ska veta att de betyder mycket för mig <3

Med mamma är det lite bättre <3 Skönt det iaf!

Dock känns det som att allt är emot mig just nu... I förrgår gick nämligen både vårt kylskåp och vår frys sönder! Hur stor är chansen liksom!? Så nu blir det ännu svårare att äta nyttigt när man inte ens kan köpa hem mat.. SUCK!!! Dock går det relativt bra än så länge... Tror nog att 3:an snart kommer att visa sig på vågen om jag fortsätter tänka på vad jag stoppar i mig.

Hoppas det går bra för er alla där ute <3

Veckans vikt

Vecka 47: 84,6 kg
Minus sen förra veckan: -0,4
Totalt minus: -1,7

Måldatum:


Helvete!!!

Oroa er inte! Vikten går bra! Bloggandet däremot sämre... Tack för alla fina kommentarer <3 Ni gör mig så glad! Kommer dock inte svara som jag brukar på dom personligen ett tag... Tyvärr har det hänt en jobbig grej som gör att jag nog inte kommer orka/ha tid att blogga alls på ett tag. Min mamma har varit med om en olycka och jag kommer vara mycket med henne och så. Kommer dock försöka att iaf uppdatera veckans vikt så ni kan följa hur det går för mig :)

Hoppas det går bra för er alla där ute <3

Veckans vikt

Vecka 46: 85 kg
Minus sen förra veckan: -1,3
Totalt minus: -1,3

Måldatum: 2010-02-23


Startmått

Glömde ju lägga in mina startmått i måndags så jag gör det nu. Dessa kommer jag uppdatera 1 gång i månaden i och med att jag uppdaterar mitt midjemått hos viktklubb :)


Startmått v. 45
Vikt 86,3 kg
Hals 36 cm
Armar 38 cm
Under brösten 91 cm
Midja 96 cm
Mage 101 cm
Höfter 110 cm
Rumpa 113 cm
Lår 70 cm
Vader 41 cmFrökusar

Jag har hittat ett fantastiskt gott bröd! Fazers frökusar! Det bästa av allt (som jag upptäckte nu när jag googlade fram bilden) är att det är dinkelbröd! Hur bra som helst och gott som sjutton! Massa nyttiga frön också och man blir mätt på det! För mig räcker det med ett halvt bröd till frukost och så håller jag mig mätt i flera timmar :)

Så det rekommenderar jag verkligen! Kommer göra det till rutin att äta detta bröd till frukost <3


Frökusar


Dag 4

Idag pekade vågen för första gången sen viktklubb neråt :) Trevligt! Det betyder att motivationen nu pekar uppåt! Den stora utmaningen idag kommer att gå och handla efter skolan. Brukar alltid vara hungrig/sugen då och då är det lätt att man köper nån bulle... Men inte idag! Jag ska vara stark! Ska bara handla ingredienser till middagen som kommer att bestå av laxgratäng :) Mums!

:)

Blir så galet glad av era kommentarer <3 Motivationen ökar otroligt mycket av att läsa att ni faktiskt tror på mig! Mig, jag som misslyckats så många gånger men endå är ni här och stöttar mig! Vad skulel jag göra utan er? <3

Åt frukost idag vid bordet för första gången på riktigt länge. Räckte med en macka och ett glad yoghurt för att jag skulle bli mätt :) Det bästa av allt är att jag varken har varit sugen eller hungrig under dagen :) ska spara mitt mellanmål till ikväll och göra smoothie med sambon som vi kan smaska på framför Desperate Housewifes :) Riktigt mysigt.

I viktklubb har man bara vägning 1 gång i veckan, och även om jag väger mig varje dag så kommer jag bara presentera min vikt här i bloggen 1 gång i veckan i samband med att jag rapporterar den till viktklubb :)

Det blir nog bra det här mina vänner <3

Igång!

Sådär! Då var ett medlemsskap i viktklubb inhandlat och jag har fyllt i min första middag. Hoppas att det här går bra nu. Måste lära mig sidan lite för de finns hur mycket som helst där och den är lite svårnavigerad. Men men, det ska nog gå bra till slut.

Jag har fått uträknat att jag ska äta 1511 kcal varje dag (vilket verkar sjukt mycket) för att nå mitt mål. Men, jag ska hålla mig till det! Nu har jag ju bestämt mig för att ge viktklubb en chans och då ska jag också följa reglerna!

Det är vägning varje måndag och en gång i månaden blir man ombedd att fylla i sitt midjemått. Tycker de va lite snålt att de bara kollar på midjan så jag tänkte göra en egen månadsmätning här i bloggen vid sidan om.

Detta är mina startdata:

Startvikt: 86,3 kg
Midjemått: 96 cm
BMI: 30,6

RSS 2.0