nude


7,9 kg

Nu har jag "bara" 7,9 kg kvar tills mitt BMI ligger på normalviktig! Längtar, och jag ska jobba sjukt hårt för att nå det målet efter semestern! Kommer nog bli svårare nu sista biten men jag ska verkligen ge järnet om jag så inte ska äta en endaste liten kolhydrat på resten av året! DET SKA GÅ!
 
Räknar dock med att jag kommer gå upp nu när jag har semester. Ska ju åka utomlands 2 gånger och då vill jag faktiskt inte behöva tänka alls på vad jag äter eller dricker. Behöver verkligen få vara ledig. Så räknar med att jag kommer gå upp 2-4 kg. Hoppas verkligen att det inte blir mer. Men sen ska jag köra stenhårt när jag kommer hem! Då finns det inga ursäkert! Ska hitta tillbaka till mina fantastiska rutiner och även köra igång med periodisk fasta!
 

Nästa sommar kanske? ;)

FREDAG

Klar! Nu är jag färdigfastad. Åt en mackis igår trots allt eftersom jag var och hälsade på en kompis som envisades med att vi skulle gå och käka på Subway... Men 11 dagar blev det i alla fall och detta är vad jag har konsumerat under denna tid:
 
- 2 koppar buljong
- 7 isglassar
- 2 chicken Select med béa
- 3 vaniljgifflar
- 2 nävar popcorn
- 10 bitar sushi
- ½ glas cola
- 4 godisbitar
- 1 cider
- 1 slice pizza
- ½ subwaymacka
- 1 cookie
 
Blev rätt mycket "fusk" endå nu när man radar upp det såhär, men jag är nöjd endå! Gör man rätt 90 % av tiden så kan man faila 10 %. Det svåraste har varit att dricka ordentligt faktiskt... Nu har jag gått och blivit sjuk också, har så sjukt ont i halsen så kan inte svälja :( Därav det minimala vätskeintaget igår... Lagom till semestern...

Så, resultatet då. På dessa 11 dagar med allt fuskande har jag gått från 83 kg till 78,7 kg, så totalt 4,3 kg. Mycket av detta är utan tvekan vätska, men lite smalare har jag nog blivit och framförallt fått bort massa skärp som lagrats i min kropp! Känner mig fräsch och redo för semestern och mitt semestermål har jag faktiskt nått! Skulle ju vara under 80 kg när jag går på semester, vilket jag gör IDAG! Så idag är en bra dag för mig! :)

Fasta - Dag 11

Morgonvikt: 78,8 kg
Minus från igår: - 0,5 kg
Totalt minus: - 4,2 kg

Anteckningar:
19:00 - Åt ½ Subwaymacka + en cookie
 
Vattenmängd:  500 ml

Alone

De bästa fastedagarna är de dagar jag är själv hemma och min sambo jobbar kväll/natt. Då går fastan utan några som helst problem. Idag och imorron kommer vara en sån dag så jag hoppas att jag kan köra på utan att behöva fuska i alla fall dessa två dagar nu innan fredag!
 
Fick veta att mina släktingar kommer på besök när jag kommer hem från semestern så kommer få skjuta på träningsstarten tills de åker hem, kommer inte hinna med att träna eftersom jag ska guida dem runt efter jobbet den veckan de är här. Men så fort de åkt hem så kör jag igång.

Jag är faktiskt sjukt taggad! För första gången känner jag att jag faktiskt är nära mitt mål! Tänk er, i april hade jag 30,1 kg för att nå mitt mål! Nu har jag  "bara" 15,8 kg och det borde jag fixa galant med strikt kost och 5 träningspass i veckan! Gick ju ner 10 kg på 6,5 veckor när jag startade förra gången liksom. Förstår dock att det nog inte kommer gå lika fort nu, men det gör inget! Så länge jag ser resultat och går ner i alla fall lite åt gången så är jag nöjd! Har satt 1:a juni nästa sommar som deadline för mitt mål och det är ju 10 månader kvar så det ska nog inte vara något problem! :)


Fasta - Dag 10

Morgonvikt: 79,3 kg
Minus från igår: + 0,0 kg
Totalt minus: - 3,7 kg

Anteckningar:
19:00 - Åt en isglass
 
Vattenmängd: 1 000 ml

Fredag = STOP

Har bytt namn i menyn på tidräkningen till "fasta" eftersom jag ibland äter något litet när jag inte kan komma undan, typ var 3:e dag. Som igår, var med en kompis och då blev det såklart mat. Men ingen större skada skedd på vågen, ett litet plus men det beror nog på att min våg är cp och att jag igår inte alls vägde 78,7 eftersom den inte riktigt kunde bestämma sig.
 
Men men! Jag kör på tills på fredag och äter bara om jag verkligen blir tvingad. Annars fastar jag på som vanligt. Även om jag har fuskat ibland så har det inte varit svårt att kommande dag vara strikt. Trodde att det skulle förstöra allt och att jag skulle bli vrålhungrig igen men så blev det inte :) Känns bra!
 
På fredag ska jag nämligen träffa vänner och grilla och så måste jag ju sakta börja trappa upp matintaget så att jag kan äta normalt när jag åker utomlands nästa vecka (oh my god! Jag åker redan nästa vecka!!!) utan att gå upp 10 kg... Men det ska nog gå bra det! :)


Fasta - Dag 9

Morgonvikt: 79,3 kg
Minus från igår: + 0,6 kg
Totalt minus: - 3,7 kg

Anteckningar:
20:00 - Åt en liten bit pizza från min sambo
23:00 - Åt en isglass
 
Vattenmängd: 1 000 ml

Fasta - Dag 8

Morgonvikt: 78,7 kg
Minus från igår: - 0,6 kg
Totalt minus: - 4,3 kg

Anteckningar:
13:00 - 30 min promenad
18:30 - Åt Chicken select med bea
22:00 - Åt en isglass
22:30 - Drack en cider
 
Vattenmängd: 1 000 ml

Överlevde

Trots gårdagens tvång-mat så visade vågen idag i alla fall lite ner vilket känns så himla skönt! :) Ingen större skada skedd mao. Nu har jag inga fler ätdater inplanerade med någon så kan fortsätta min smygfasta i lugn och ro... Det är jävligt jobbigt att berätta för folk att man fastar för man ska alltid behöva förklara sig och få kommentarer om att det inte är bra och jada jada... Orkar inte det.
 
Nu ska jag iväg på en liten morgonpromenad till min mamma!

Fasta - Dag 7

Morgonvikt: 79,3 kg
Minus från igår: - 0,1 kg
Totalt minus: - 3,7 kg

Anteckningar:
 
Vattenmängd: 1 300 ml

Fasta - Dag 6

Morgonvikt: 79,4 kg
Minus från igår: - 0,5 kg
Totalt minus: - 3,6 kg

Anteckningar:
12:00 - Åt en 10 bitars sushi
18:00 - Åt 4 godisbitar
23:30  - Drack ½ glas cola

 
Vattenmängd: 1 000 ml

Ta'da!

Fem dagars fasta gör tydligen mycket! I måndags kunde jag inte knäppa dessa shorts för fem öre... Men nu, efter fem dagars fasta så kan jag faktiskt knäppa dem! De sitter svintight ja, men i måndags var det inte ens tal om att prova! Får se hur länge jag orkar med denna fasta, kanske får dessa shorts följa med på semester och kanske inte, vi får helt enkelt se vad kommande 1,5 veckor har att bjuda på innan det är dags att dra utomlands!


SJUAN

Oj oj oj hade inte förväntat mig att få se sjuan idag, men det gjorde jag! :) Och gissa om jag är glad! Detta har nog inte hänt på 3-4 år och känslan är helt fantastisk! Blir verkligen peppad att dra igång träningen efter semestern av detta, då blir det fullt ös kan jag säga! Kanske får jag till och med vara smal redan i jul och inte nästa sommar som är mitt mål? Det hade varit fantastiskt! :)


Fasta - Dag 5

Morgonvikt: 79,9 kg
Minus från igår: - 1,2 kg
Totalt minus: - 3,1 kg

Anteckningar:
09:00 - Lätt skakis
13:30 - 45 min promenad
23:00 - 2 Isglassar
 
Vattenmängd: 900 ml

3:e september

Okej, jag åt en Chicken select igår, och 3 gifflar... Varför? Ingen aning. Va inte hungrig eller särskilt sugen. Igår satt jag dock och funderade på om jag ska bryta fastan, inte för att det är jobbigt eller så, men för att jag inte kan gå och äta med mina vänner och det är rätt trist och nu när det är sommar så vill man ju umgås och typ haha äta?
 
Äsch, det gjorde ingen större fara på vågen och idag känns allt som vanligt än sålänge så jag kör nog på fredag ut som planerat. Kommer eventuellt äta något litet senare idag då jag ska iväg och träffa en vän. Men sen ska jag äta supernyttigt tills jag åker utomlands och har jag tur så hamnar jag under 80 kg som planerat :)
 
Den 3:e september drar jag igång etapp 2 av mitt bantande! Då är jag tillbaka från semestern och då ska jag börja äta supernyttigt och träna förhoppningsvis 5 dagar i veckan igen och gå den resten, d.v.s. 15 kg till! De första 15 gick ju hur lätt som helst så det ska nog gå att bli av med resten också med lite motivation och pepp! :)
 

Fasta - Dag 4

Morgonvikt: 81,1 kg
Minus från igår: - 0,7 kg
Totalt minus: - 1,9 kg

Anteckningar:
20:30 - Åt en tugga pan pizza
21:00 - Åt en isglass och 2 nävar popcorn
 
Vattenmängd: 1 000 ml

På topp

Idag känner jag mig välditg pigg och glad och faktiskt inte alls hungrig! Har läst att de två första fastedagarna ska vara värst och sedan brukar det bli bättre med både illamående och hunger och det verkar ju stämma! Får bara hoppas på att det håller i sig också :)
 
I början tänkte jag fasta till och med fredag men nu är jag sugen på att köra ett tag till. Fast igår ville jag bara skita i allt! Var så sjukt sugen på pasta och vårrullar haha helt galet! Tog en isglass hemma på kvällen och då försvann kolhydratsuget... Problemet är att jag har lovat att bjuda en kompis på sushi på lördag och då kan jag inte inte äta. Kanske bara äter sushin på lördag, något litet med en vän jag ska träffa på söndag och så fortsätter jag antagligen fasta på måndag.
 
Äsch, vi får se. Kör i alla fall minst till fredag så får jag ta det därifrån sen. Blev lite besviken att jag bara gått ner 0,5 kg sen igår, hade hoppats på mer. Men men, så länge det går neråt så är jag nöjd.

Fasta - Dag 3

Morgonvikt: 81,8 kg
Minus från igår: - 0,5 kg
Totalt minus: - 1,5 kg

Anteckningar:
09:30 - Drack en halv kopp té
22:30 - Åt en Chicken select med béa
23:00 - Åt 3 vaniljgifflar
 
Vattenmängd:  500 ml

RSS 2.0