Dagens 30/6-2012

Morgonvikt: 82,1 kg

Dagens mat:
2,5 dl lättmjölk 30% extra protein
Camembert
 
Chicken select
Bearnaisesås
Chili Cheese tops
 
Vitamin Well
 
1 Glas lättmjölk
 
Träning:


Djävulens påfund...

Har börjat dricka cola igen. Hur gick det till!? Coca cola är verkligen djävulens påfund och jag vet inte ens när jag började dricka det igen! Tar en klunk av sambon ibland och när vi äter sushi ute brukar jag lyxa till det med lite cola... Men alltså, nu dricker jag verkligen cola? Nej, det måste få ett slut - igen - och det NU. Idag. Inge mer läsk över huvudtaget... Vatten!
 
Har provat att dricka Pepsi max men det är inte alls samma sak. Samma med cola light eller cola zero, man får inte alls någon njutning av dessa och de stillar inte begäret av cola endå. Så varför tvinga i sig skit när det endå inte hjälper? Just det. Ingen cola helt enkelt!!!
 

Fork down

"If you make the mistake of serving yourself too much, don't make another mistake by eating it"

Så sant. Detta är typ ett av mina största problem och jag har skrivit om det förut. Jag är upplärd att man äter upp den maten man lägger upp på tallriken och det är egentligen så fel :( Man kanske är jättehungrig och slevar upp massa mat för att man "äter med ögonen". Men efter hälften känner man att man redan är mätt. Då ska man ju sluta äta?
 
Åt sushi med en kompis igår. Tog en 10 bitars sushi eftersom jag inte ätit så mycket under dagen och efter 5 bitar sushi var jag mätt. Ändå lyckades jag trycka i mig de 5 resterande bitarna för att jag inte ville slänga dem? SÅ DUMT!!! Hade jag inte moffat i mig dem hade jag kanske vägt mindre idag... Suck. Måste verkligen verkligen öva på att spara/slänga/lämna det jag inte orkar. När magen säger stop ska jag sluta äta.
 

Dagens 29/6-2012

Morgonvikt: 82,1 kg

Dagens mat:
½ Macka
Jordnötssmör
1 Glas apelsinjuice
 
1 Risifrutti
Camembert
 
1 Alert FX

Chicken Select
Barbecuesås

Träning:
15 min Löpband (-100 kcal)
40 min trampcykel (-360 kcal)

Dagens 28/6-2012

Morgonvikt: 81,8 kg

Dagens mat:
½ Macka
Bregott
Ost
2,5 dl Lättmjölk 30% protein
 
10 bitar sushi
cola...
 
Träning:
Promenad

Yeah!

Blev träning idag i alla fall. Fick sån ångest att jag gick dit och körde stenhårt! Va där 2,5 timmar och körde både kondition och 30 min gym. Bara på konditionen brände jag bort 950 kcal så jag är nöjd! Ska försöka komma iväg och träna imorron också och sen köra stenhårt från måndag.
 
Känner mig duktig!

Periodisk Fasta

Har suttit och läst lite om periodisk fasta. Har 2 kompisar som kör det och de tycker att det funkar bra. Ska finnas många fördelar med periodisk fasta och eftersom jag aldrig tränar på morgonen så tror jag att det skulle kunna vara något som kan fungera för mig.
 
Periodisk fasta innebär egentligen att man äter sina dagliga mål mat under 8 timmar, och fastar, dvs äter inget alls resterande 16 timmar av dygnet. Det ska medföra flera hälsofördelar och bidrar till en stimulerad fettförbränning.
 
Eftersom jag alltid tränar efter jobbet så blir det automatiskt så att jag tränar under min "ättid" och har då automatiskt energi från maten.
 
Hmm kanske ska försöka mig på detta från och med måndag. Måste nog läsa på lite mer om det innan bara.
 
Är det någon annan som provat eller kör periodisk fasta? Tips är varmt välkomna! :)

MOTIVATION - VART ÄR DU!?

Alltså jag är så deppig och irriterad idag :( Min superbra träningsmotivation är heeelt borta! FUCK liksom! Det var så mycket lättare att ta sig dit när jag åkte med sambon, vi möttes där och åkte hem tillsammans. Nu så är det inte samma sak. Även om vi inte är tillsammans så bor vi ju fortfarande ihop men han vill inte träna just nu.
 
Vill verkligen inte sluta kämpa! Jag vill ju bli smal och jag har ju kommit en sån grym bit på vägen! Fan jag är ju 2,1 kg ifrån mitt semestermål som jag har satt till 6:e augusti! Det är 5,5 veckor dit och jag har ju hitills gått ner cirka 1 kg i veckan, borde inte va något problem! Om jag fortsätter som jag gjort tidigare dvs...
 
Känner att jag börjar bli förkyld också :( Som om allt annat inte är dåligt nog liksom! Snorig som fan och det bara rinner i näsan...
 
Jag måste ta tag i det här nu!!! Fan måndag kör jag all in! Och så ska jag träna hela veckan no excuses! Som förut! Jag måste lära mig att åka dit själv och verkligen köra på! Det kommer vara så sjukt värt det i slutändan! Jag VILL bli smal, jag VILL känna mig snygg, jag VILL fortsätta kämpa till 110 % så snälla älskade motivation - KOM TILLBAKA!!!
 

Dagens 27/6-2012

Morgonvikt: 82,1 kg

Dagens mat:
½ Macka
Jordnötssmör
½ Glas apelsinjuice
 
1 Musliebar
1 Risifrutti
Camembert
 
1 FX Alert
 
Chicken Select
Barbecuesås
 
Träning:
65 min Löpband (-600 kcal)
30 min gym
13 min roddmaskin (-100)
15 min crosstrainer (-100)
9 min trampcykel (-100 kcal)
9 min Löpband (-50 kcal)

McDonalds

Om jag skall vara helt ärligt, vilket ni säkert redan sett så äter vi en hel del på McDonalds. Tiden räcker inte till och vissa dagar när man kommer hem så orkar man bara inte ställa sig och laga mat. Som igår, jag var klar 21:45 med allt jag hade att göra under dagen och då kände jag bara - GE MIG MAT NU!!!

Sånna dagar äter vi nästan alltid på McDonalds. Men det går faktiskt att äta relativt "nyttigt" om man vill. Jag äter nästan alltid en McChicken JR och jag blir mätt på en sån! Köper man en juice till eller bara tar vatten och skippar pommes frites så blir det helt okej! Nu har jag i förra veckan upptäckt Chicken Select på Donken. Det är 3 stycken panerade kycklingfiléer med en sås till. Innehåller mindre kolhydrater än McChicken JR och man blir faktiskt mer mätt på 3 sånna än en burgare då det nästan bara innehåller kött! Så helt klart min nya favorit om vi nu väljer att äta på Donken!
 
McChicken JR
Energi: 345 kcal
Protein: 12 g
Kolhydrater: 39 g
Fett: 15 g

Chicken Select

Energi: 335 kcal
Protein: 23 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 18 g

Phew!

Blev ett ganska kort träningspass igår för hade en miljon saker jag va tvungen att göra på kvällen... Men körde i alla fall 30 min på löpbandet och 10 min på trampcykeln medan jag väntade på bandet så det är okej! Bättre än inget alls! Idag ska jag förhoppningsvis träna med in kompis och det är mycket roligare! Kanske blir lite gym då också!
 
När jag går på löpbandet fyller jag alltid i hur mycket jag väger och maxtid på tid så jag själv kan välja hur länge jag vill köra utan att behöva tvångssluta (när tiden man ställt in tar slut dör nämligen programmet och man får börja från noll igen - dåligt). Jag har alltid fyllt i 90 kg på vikt, men idag när jag skulle köra igång slog det mig faktiskt att jag  väger inte längre 90 kg! Så 83 kg knappade jag in istället och det som är "negativt" med att väga mindre är att man bränner mindre på löpbandet haha :) Well well, bara ännu en anledning att köra ännu hårdare!!!

Dagens 26/6-2012

Morgonvikt: 81,5 kg

Dagens mat:
½ Macka
Jordnötssmör
½ Glas apelsinjuice
 
1 Musliebar
1 Risifrutti
Camembert
 
1 Äpple
 
½ Subway Melt
 
Träning:

Snygga hantlar!

Träningen blir roligare om man har snygga kläder och redskap! Spana in dessa hantlar! Asfina :)

 
 
 

Minus 12 kg

Här kommer lite "halvvägsbilder" som utlovat. Ingen vacker syn men ja, det kanske syns lite i alla fall? Jag tycker att det syns för lite... Trodde verkligen att 12 kg skulle synnas mer? Men men, på nästa omgång bilder kanske det blir en större skillnad visuellt. Känner ju på kläderna att jag blivit smalare så jag är nöjd med det!


Veckorapport

Startvikt: 95,1 kg

Nuvarande vikt: 81,6 kg

+/- denna vecka: -2,3 kg

Totalt tappade kilo: -13,5 kg

Dagens 25/6-2012

Morgonvikt: 81,6 kg

Dagens mat:
½ Macka
Jordnötssmör
½ Glas apelsinjuice
 
1 Musliebar
1 Risifrutti
Camembert
 
1 Äpple
1 Alert FX

3 Chicken Select
Barbecue sås

Träning:
10 min sittande trampcykel (-80 kcal)
30 min Löpband (-280 kcal)

de Bron

Idag när vi var och handlade så hittade jag sockerfritt godis på ÖB! Fanns 3 olika påsar och jag köpte hem en av varje (väldigt skeptiskt då inget som inte innehåller socker och ska vara sött smakar gott) för att testa. Fick med mig dessa 3 smaker hem:
 
Gumdrops Raspberry
Fruit & Juice Toffees
Fruit-Gums
 
Smakade först på Gumdrops Raspberry och de var täckta av ett lager av något konsigt torrt pulver? Inte goda i allafall och blev lite besviken. Därefter testades Fruit-Gums och dessa va faktiskt väldigt goda! Söta och mjuka! Blev riktigt överraskad måste jag säga! Fruit & Juice Toffees höll också måttet och smakade både lite sött och syrligt!
 
Kan verkligen rekommendera dessa små godispåsar! De är på 100 g styck och innehåller 200 kcal så helt perfekt när man vill unna sig lite lösgodis :) Ska se om jag kan hitta några andra också! Det finns tydligen fler olika smaker jag gärna skulle vilja testa, t.ex. cola! Undra om de har några sura godisar också? :)


Dagens 24/6-2012

Morgonvikt: 82,0 kg

Dagens mat:
Några skivor camembert

½ Gurka

½ Mjukglass med nötter (slängde resten)

1 Bit lax
Några körsbärstomater
Fiskbea
 
Några sockerfria godisar

Träning:

Bilder på mig

På måndag tänkte jag lägga upp "halvvägsbilder" på mig. Blev lite besviken när jag tog dessa dock för tycker inte alls att man ser så stor skillnad :( Trodde 12 kg skulle synas mer på bilderna, men men. Jag ser på kläderna iaf att det har hänt grejer. Jag har ju en bra bit kvar att gå tills jag nått min målvikt också!
 
Varning för fula tjockisbilder dock :( Usch, hatar verkligen min mage, ser ut som magen på ett hängbukssvin...

So true

 

Viktpendlar

Fattar inte vad som händer? Enda dagen går jag upp asmycket, och nu plötsligt rasar jag i vikt? Min kropp förvirrar mig! Jag måste haft sjukt mycket vätska i kroppen som försvunnit för gick från 83 kg till 84 kg och sen till 82 kg på bara några dagar.. Wierd! Kan det ha något att göra med att jag inte gick ner något alls förra veckan? Äsch, jag vet inte...

Men men, ska väl inte direkt klaga, det går ju åt rätt håll! :) Överlevde midsommar! God mat och jag åt i rätt mängd men blev endå mätt! Norpade åt mig några godisar från sambon (vi bor tillsammans fortfarande men är inte ett par) för blev så sugen men det räckte med bara ett fåtal :)


Dagens 23/6-2012

Morgonvikt: 81,7 kg

Dagens mat:
Några skivor camembert
 
Tacofärs
Gräddfil
Riven ost
Gurka
Paprika
½ Glas cola
 
1 Vitamin Well
3 Soft Nougat bitar

Träning:

Low Carb

Fick ett tips från en kompis om en choklad hon hade hittat! Nämligen en mörk choklad utan socker! Hon sa att den va jättegod så när jag var och handlade igår inför midsommar passade jag på att plocka med mig en sån hem så jag har något att tugga på medan alla andra äter fett och socker...

Ska bli spännande att prova :)


 

Dagens 22/6-2012

Morgonvikt: 82,3 kg

Dagens mat:
Några skivor camembert

Grillade räkor
Aioli
2 Skivor halloumi
Pepsi Max

1 Vitamin Well
1 Riesen
2-3 Godisbitardage

Träning:

Dagens 21/6-2012

Morgonvikt: 83,7 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör

Lite nötter

1 Paket lufttorkad skinka
 
2 Skivor vattenmelon
1 Glas pepsi max

Träning:

You don't get this body without an effort

 

Stressen

Okej nu börjar jag bli riktigt stressad över vikten. Känns som att jag börjar gå upp igen :'( Faan! Jag ligger 2 veckor back med viktnedgången. På måndag borde jag om jag fortsatt gå ner i samma tempo väga cirka 81 kg... Men nej. Jag har snart inte tränat på 2 veckor och fuskat som fan med maten :'( Motivationen är inte på topp den heller.... FAN!
 
Måste verkligen hitta tillbaka om jag ska nå mitt semestermål. Skulle inte finnas något mer fantastiskt än att hamna under 80-stäcket och jag är ju så nära nu!!! Inte ge upp nu! Jag visste att det skulle bli jobbigare på sommaren men redan? Det är inte ens bra väder ute :(
 
Eftersom jag är så stressad över detta har jag börjat äta mindre. Tror att det är det som gör att jag börjat gå upp igen :( Fuck... Nä, på måndag blir det träna 5 dagar i veckan och äta som tidigare, inga ursäkter! Denna vecka är ashektiskt på jobbet och jag har typ jobbat över varje dag men sen finns det inga ursäkter! Kanske tar mig till gymmet ikväll om jag får tid. Saknar faktiskt lite att träna <3

Dagens 20/6-2012

Morgonvikt: 84,2 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör

1 Persika
1 Banan

9 Bitar sushi
½ cola
 
1 Liten bit pizza

Träning:

Dagens 19/6-2012

Morgonvikt: 83,6 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör

1 Äpple

70 g lufttorkad skinka

1 Piggelin

9 Bitar sushi

Träning:

Noll

Jag är inte en glad tjej idag. Känns som att allt går åt helvetet nu. Kanon. Veckans minus blev, inte ett SKIT... Har iofs inte tränat något och levt på pizza och donken, jävligt smart... Måste verkligen komma in på banan igen... Känns som att allt kan gå utför nu om jag inte tar tag i det här.

Så jäkla jobbigt med allt skit runt omkring som ni kanske förstår. Sambon och jag har pratat... Han bor hos mig igen men vi är inte tillsammans. Han har ingenstans att bo och jag kan inte bara slänga ut någon på gatan. Men vi har pratat så läget känns okej. Han ångrar sig, vill försöka igen. Jag sa att vi får se vad som händer, ansträng dig till en början. Har ju inte direkt hänt...

Har sjukt mycket att göra denna veckan. Jobbet kommer vara KAOS! Kommer dö av stress... + att jag har saker jag ska göra varje dag efter jobbet till och med onsdag vilket betyder att jag inte kommer hinna träna... Skit också. Kanske kan träna sent på kvällen? Hmm ja vi får se. Men på torsdag, då ska jag fan till gymmet vad som än händer!

Fattar inte hur jag kunnat moffa i mig så mycket grejer i helgen! Har mina slimex slutat att fungera? Brukar aldrig ha problem med att stå emot men i helgen har det varit helt jävla omöjligt... :(

Veckorapport

Startvikt: 95,1 kg

Nuvarande vikt: 83,9 kg

+/- denna vecka: -0 kg

Totalt tappade kilo: -11,2 kg

Dagens 18/6-2012

Morgonvikt: 83,9 kg

Dagens mat:
Lite camembert
1 Actimel

½ Lingongrova
Jordnötssmör

1 Persika

3 Chicken Select
Lite barbecuesås

Träning:

Dagens 17/6-2012

Morgonvikt: 83,8 kg

Dagens mat:
Lite camembert

2 Bitar Pizza

Några pommes

Träning:

men FUCK

Jag äter HELA tiden!!! Har hängt med "sambon" ett par dagar och pratat, försökt reda ut saker. Men det enda vi gör förutom det är att äta! Pizza, donken you name it! Herregud... Detta måste få ett STOP! Kommer säkert väga 85 imorron... Vilket bakslag :'( Jag som har varit så grymt duktig! Inte okej...

Dagens 16/6-2012

Morgonvikt: 83,8 kg

Dagens mat:
1 McChicken JR
Några pommes
1 Liten jordgubbs milkshake

1 Actimel
Lite camembert

Lite couscous med kyckling

Chili Cheese tops
1 Mellan cola

Träning:

Mitt jobb göder mig :(

Alltså lunch med jobber och glass på SAMMA dag! Herregud... Well well, har ju inte ätit så där jättemycket senaste dagarna så det är väl lika bra... Har inte orkar träna pga allt som hänt heller... Får se om jag orkar ta tag i det igen på måndag.

Igår träffade jag sambon för första gången sen allt skit... Vi pratade och kramades. Kändes bra. Mår lite bättre nu. Vi ska försöka prata lite mer imorron om framtiden, vad vi ska vara om vi ska fortsätta vara vänner m.m...

Jag älskar dig


Dagens 15/6-2012

Morgonvikt: 83,0 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör

1 Skagentoast med handskalade räkor

1 Piggelin

2 Bitar pizza

Träning:

Jag dör :'(

Alltså, vad är det som händer? Jag har aldrig i mitt liv mått så här dåligt... Det känns som att mitt hjärta ska brista, jag bara gråter och gråter... Jag saknar honom så fruktansvärt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag förstår att det inte kan bli vi igen efter allt skit han gjort, men jag trodde ärligt talat inte att jag skulle mår så här dåligt.

Att gå från att sova med den här mannen varje dag vid min sida i 1,5 år till att plötsligt inte ens få vara nära, det är fruktansvärt. Har så ont i hjärtat just nu att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Hjärtesorg är det värsta som finns på hela jorden. Finns inget som kan trösta en när man mår såhär. Och jag måste sitta på mitt jobb, le och se glad ut när det kommer massa kunder. Fyfan alltså.

Dagens 14/6-2012

Morgonvikt: 83,0 kg

Dagens mat:
½ Glas proviva litch/grapefruitjuice

1/3 av en pizza

Träning:


Heartbreak

Dagen till ära väger jag exakt lika mycket som jag gjorde när jag och min sambo träffades första gången...

Dagens 13/6-2012

Morgonvikt: 83,0 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas proviva litch/grapefruitjuice

1 Risifrutti

Camembert
Parmaskinka

Träning:
60 min lunkande lunchpromenad (-317 kcal)

Singel

Ja då blev det som det blev. Jag och min pojkvän gjorde slut idag. Känns just nu ganska okej. Jag vet att jag i slutändan kommer må bäst av detta. Men tyvärr tror jag inte kriget är över än. Han är en otroligt svår människa att leva med och när han inser hur mycket han förlorar genom att det tar slut mellan oss kommer han nog se till att göra allt för att rädda det - men det är försent nu...

1,5 år har vi hållt på att tjafsa och bråka. Enough is enough. Nu fokus på vikten och att må bra. Ska träffa en kompis imorron efter jobbet så skippar träningen. Blir nog bra endå så kanske jag får i mig lite middag också...

Ja tack

Skinny

70,7 kg

70,7 kg - Det är den magiska gränsen till att vara normalviktig.

:(

Jag är trött idag. Trött och ledsen... Har ingen lust till något... Blev ingen middag igår på grund av allt gråt och bråk... Vaknade upp ashungrig och nu har jag ont i huvudet fast jag åt frukost. Är så less på att det aldrig löser sig med mitt förhållande... Jag har mått dåligt till och från, men sista tiden har det endå varit sjukt bra. Min sambo har börjat fatta att han måste växa upp, och så dyker det här upp och förstör allt...

Han har messat mig nu på morgonen och jag orkade inte ens svara... Vill inte ens prata med honom. Är så ledsen och sårad. Tänker gå och träna som vanligt efter jobbet, han lär väl dyka upp där också (om han inte åker ut till henne..) men då får det blir så. Sen tänker jag bara åka hem och lägga mig och sova. Har ingen lust till något annat.

Förstörd

Jag förstår inte hur jag orkar med att bråka så mycket som jag och min sambo gör. Speciellt på sista tiden. Igår blev bara helt katastrof... Har aldrig blivit så knäckt av någons ord tidigare som igår. Förstår inte hur man kan säga sånt till någon man påstår sig älska...

Vi har vart tillsammans i cirka 1,5 år och det har nog aldrig varit riktigt bra. Kommer alltid annat i vägen som förstör. Speciellt hans oärlighet. Nu har det dykt upp en gammal vän som han hade bra kontakt med för 2 år sedan. Plötsligt pratar de i telefon varje dag, sms:ar hela tiden och vi har en regel hemma att vi inte döljer något för varandra. Igår plötsligt var hans och hennes sms väldigt privata, så privata att han valde att radera dem (något som också lovats att aldrig göra) för att jag absolut inte skulle läsa. Enligt honom hade de pratat om en väldigt privat grej för henne... och han hade gett henne ett löfte för 2 år sedan att aldrig berätta det för någon. Tack, och alla löften jag fått under de senaste året? Ärlighet? Total öppenhet? Sluta smussla bakom min rygg? Sluta radera sms/samtalslistor? Nej just... Löftena till mig var tydligen inte lika viktiga.

Av ren upprördhet frågade jag om valet stod mellan att förlora mig som flickvän eller henne som vän, vad som skulle prioriteras. Tyvärr fick jag inte det svar jag hade hoppats på och det krossade verkligen mitt hjärta...

Glömde jag säga att han tidigare var kär i henne i nästan ett år men inte fick henne?
Mitt liv är fantastiskt...

Bråka


Dagens 12/6-2012

Morgonvikt: 83,2 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas proviva litch/grapefruitjuice

140 g Skaldjurslasagne

1 Äpple

1 Alert FX

Träning:
52 min Löpband (-500 kcal)

Summer Thinspo

Brownie


Mått?

Grymt nöjd med veckans minskning, hela 1,4 kg blev det sen förra måndagen! Detta trots att det bara blev 2,5 pass på gymmet förra veckan! Har dock skött mig bra med maten :) Känner mig fortfarande så otroligt motiverad och det är så skönt! Målet känns inte alls omöjligt långt bort!

Blev asglad när jag i tabellen till höger kunde bocka bort 2 kg för jag kom precis under 4:an :D Så underbar känsla! Så sjukt lite kvar nu tills jag kan kryssa för mitt semestermål! Längtar som sjutton och är taggad till MAX! Svettet ska rinna idag på gymmet!

En sak som däremot stör mig asmycket är mina mått... Alla säger hela tiden att man inte ska förlita sig på vågen och att det är på måtten det syns och bla bla... Men alltså, mina mått ändras knappt! På mina 2månaders viktkamp har jag endast gått ner 6 cm kring midjan och bara 7 cm runt min jättemage! Vilket enligt mig är ingenting :(

Känner mig ju smalare, kläderna passar mycket bättre och jag kan ha kläder jag tidigare inte ens kunde få på mig? Riktigt lurigt det här med våg och mått, men jag tror nog jag håller mig till att lita på vågen, än så länge funkar det bäst för mig!

Vikt och måttMått efter 2 månader

Månad 2 - 2012-06-11

Vikt

83,9 kg

Hals

35,5 cm [-2,5 cm] [-2,5 cm]

Armar

39 cm [-2 cm]

Under brösten

92 cm [-3 cm] [-8 cm]

Midja

97 cm [-3 cm] [-6 cm]

Mage

113 cm [-2 cm] [-7 cm]

Rumpa

110 cm [-1 cm] [-3 cm]

Lår

65 cm [-3 cm] [-6]

Vader

42 cm [-1 cm] [-1 cm]


Veckorapport

Startvikt: 95,1 kg

Nuvarande vikt: 83,9 kg

+/- denna vecka: -1,4 kg

Totalt tappade kilo: -11,2 kg

Dagens 11/6-2012

Morgonvikt: 83,9 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas proviva litch/grapefruitjuice

140 g Skaldjurslasagne

1 Äpple

1 Alert FX

1 Gainomax

Träning:
90 min Löpband (-800 kcal)


Grilla

Grilla - djävulens påfund... Gott som fan och det är just det som är problemet. Igår var vi alltså hos min Sambos vänner och det blev spontangrillning! Tjoho... Har nog inte varit såhär mätt på flera månader... Slapp undan alkohol och grädde iallafall och valde att grilla räkor medan alla andra grillade kött.

Men jag åt så sjuuuukt mycket! Gud... och vitlöksbröd!? WHY!? Kände mig tjock som en gris när vi kom hem och hade asont i magen... Men men, nu är jag iallafall tillbaka på samma vikt som igår och ska sköta mig 100  % idag så att jag har ett bra resultat att skriva in imorgon!

Längtar verkligen till imorron! Vägning och mätning :D

Dagens 10/6-2012

Morgonvikt: 84,4 kg

Dagens mat:
Vitmögelost

Sushi
½ cola

Träning:

ÖVERVIKTIG

ÄNTLIGEN! Idag när jag skuttade upp på vågen fick jag en glad överraskning! Under 84,5 kg vilket betyder att mitt BMI gick från fetma till överviktig! Inte så myckte att hurra för tycker kanske många, ska man vara glad för att man är överviktig? Men ja, hellre det är fetma och enligt BMI-mätaren har jag nu 13,8 kg kvar att gå ner för att klassas som normalviktig, piece of cake? ;)

BMI


Dagens 9/6-2012

Morgonvikt: 84,4 kg

Dagens mat:
Vitmögelost

1 Piggelin

4 Champinjoner
2 dl grillade räkor
Vitlöksbröd
Aioli
Pommes
Jordgubbar

Träning:

Make me thin

Usch, alltså jag är så galet stressad just nu! Har så mycket att göra på jobbet att jag inte ens vet vart jag skall börja! Helt galet, kommer få magsår de kommande veckorna för vi har ett helt vansinnigt projekt på gång och typ ingen tid alls! Allt ska alltid göras i absolut sista sekund här och jag hatar det för det blir jag som drabbas av det :(

Önskar att jag bara kunde trolla bort alla kilon över en natt så att jag i alla fall har något att vara glad över. Just nu känns allt verkligen kaos och jag orkar inte :( Får inte ens träna idag heller p.g.a läkarbesöket igår så nu blir det ingen träning förens på måndag igen.

Jag som hade hoppas på att få komma under 4:an till måndag, det är mitt lilla hemliga mål. Känns dock inte så aktuellt nu. Kommer säkert gå upp istället...

Magic WandLufttorkad skinka

Igår kväll fick jag någon väldigt märklig craving, lufttorkad skinka!!! Herregud, hade kunnat äta ett kilo! Köpte mig ett paket med 70 g lufttorkad italiensk skinka som jag moffade i mig på 5 minuter. Kanske hade brist på salt i min lilla kropp eller något i den stilen?

Gott som fan var det i alla fall! Kanske ska äta det istället för godis när man blir sugen ;)

Parmaskinka


Senaste dagarna...

... har varit lite halvkaos. Lite gnäll och bråk hemma, bråk på gymmet och endast 2,5 dagars träning denna vecka pga ett läkaringrepp samt att jag och sambon rök ihop på gymmet efter halva passet. Suck... Känns som att det är väldigt många motgångar nu :(

Min våg har verkligen börjat få spunk nu också och det känns inte alls roligt... Hade spanat in en ny jag skulle köpa som det var rea på men nu är den slut :( Fan också! När jag vägde mig imorse visade vågen 1 kilo mer än vad jag vägde när jag gick och la mig... Stor chans. Fick väga mig typ 15 gånger för att vara säker på att få ett någelunda OK resultat...

Känns som att vikten igen står stilla vilket gör att jag börjar äta mindre vilket jag vet kommer leda till att jag istället kommer gå upp... Och ikväll ska jag och sambon äta middag hos mina föräldrar så det betyder ännu mer mat :'(

OCH jag har ASMYCKET!!! att göra på jobbet! :( Orkar inte... Känner mig så otroligt stressad och ledsen och jag har ont i magen hela tiden :(

Kan allt bara vända så jag kan fortsätta träna som en tok och rasa i vikt? Tack...

Dagens 8/6-2012

Morgonvikt: 84,7 kg

Dagens mat:
½ Fralla
Jordnötssmör
1 Glas apelsinjuice

Nötter

1 Kiwi

½ Fralla
Jordnötssmör

Vitmögelost

2 Små köttbitar
Sallad

1 Twister

Träning:

Dagens 7/6-2012

Morgonvikt: 84,6 kg

Dagens mat:
½ Fralla
Jordnötssmör
Mjölk

1 McChicken JR

1 Paket lufttorkad skinka (wtf liksom)

1 Skiva vattenmelon

Träning:


Dagens 6/6-2012

Morgonvikt: 84,7 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
1 Stekt ägg

1 Alert FX

1 Gainomax vanilj

9 Bitar sushi

Träning:
12 min Crosstrainer (-100 kcal)
12 min sittande trampcykel (-100 kcal)
15 min Löpband (-160 kcal)

BÄSTA PASSET EVER!!!

Idag har jag kört sjukaste gympasset någonsin!!! Jag brände bort -1100 kcal!!! Det är SJUKT mycket och jag är så grymt nöjd med mig själv! :D Nu ska jag sova och imorron ska jag träna igen med min kompis!

Hejja mig! :D

Koffein

Har läst på lite om koffeintabletter nu och det verkar som mina symptom kommer från just koffeinet. Läste att man kan bli skakis och illamående samt få hjärtklappning om man tar för mycket. Jag som aldrig dricker kaffe i vanliga fall borde alltså inte ta två tabletter i fortsättningen. Problem Solved :)

Koffein


Note to Self

Note to self: Ta aldrig mer 2 koffeintabletter, 1 räcker...

Senaste tiden har jag märk att jag börjat må dåligt/illa när vi ska träna. Vet inte om det beror på att jag tagit koffeintabletterna innan för att orka mer, eller om det är för att jag dricker för lite... Kanske lite av varje? Ska försöka dricka mer och idag tar jag bara 1 koffeintablett.

Tog nämligen 2 tabletter igår innan träningen och fy fan... Blev helt skakis och sen mådde jag illa hela kvällen. Kunde inte koncentrera mig på gymmet och flängde bara runt från maskin till maskin och försökte hitta min grej jag va sugen på utan framgång... Blev - 300 kcal totalt + 30 min gym :(

Men idag ska jag träna med en kompis så förhoppningsvis så kan jag köra ett ordentligt pass med henne och ta igen! Jag ska fan under 5-sträcket tills imorron! Nu ligger jag på samma vikt igen i flera dagar... SUCK!

Dagens 5/6-2012

Morgonvikt: 85,3 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas apelsinjuice

1 Risifrutti
2 Crisp'n light
Camembert
1 Glas mjölk

1 Äpple
1 Alert FX

Prinskorvar
Vitlöksdressig

Träning:
92 min Löpband (-915 kcal)
23 min sittande trampcykel (-185 kcal)Piller - Bra eller Dåligt?

Förut var jag jättemycket emot piller av alla slag. Det kändes läskigt att stoppa i sig massa tabletter som man inte vet hur de kommer att påverka en. Ja det har ju ändrats ganska mycket... Vet inte om det beror på att jag så sjukt gärna vill gå ner i vikt att jag inte skyr några medel eller om jag bara läst på ordentligt? Hmm...

Just nu knaprar jag varje morgon en tablett Slimex sedan 7 veckor tillbaka. De är hur bra som helst! Tar bort suget på att äta hela tiden och jag kan hålla mig till mina dagliga mål utan att behöva småäta mellan. Innan jag går och tränar tar jag nu även en Alert FX (koffeintablett) för att orka köra 110 % på gymmet! Idag tänkte jag dock försöka ta två. Det står att man ska ta 1-2 tabletter och jag vill försöka komma upp i 1000 kcal på gymmet.

Här om dagen beställde jag även Raspberry Ketone, tabletter som är gjora av naturliga produkter (hallon?) och ska hjälpa till att bränna fett även när man inte tränar. Vet dock inte hur dessa ska doseras, får läsa på bipacksedeln när de kommer (skulle levereras om 4-5 veckor).

Så länge man läser ordentligt på förpackningen tycker jag det är okej med vissa tabletter. Så länge det inte går överstyr och man blir beroende. Jag kommer köra på tills jag uppnått mitt mål och sen kommer jag sluta med alla tabletter (utom koffeintabletterna vid träning) och fortsätta äta så som jag försöker lära min kropp nu.

PillerNike Fuelband

Fuelband är ett armband som har en inbyggd klocka, stegräknare, kaloriräknare och en speciell räknare för "Nike Fuel". Det håller koll på hur mycket du rör på dig varje dag och indikerar med färgade lampor hur långt ifrån ditt dagliga mål du är! Perfekt för en prylbög som mig haha! Jag vill ha den nu!!! Peppigt att hela tiden se också och bli påmind hur man ligger till :)

Synd bara att den är så dyr, kostar över 1 000 kr. Men men, den finns ännu inte i Sverige så jag ska avvakta och se vad den kommer att kosta här när den lanserars.

Nike Fuelband1 vecka

Nästa vecka på måndag är det exakt 2 månader sedan jag började mitt lilla fitnessprojekt. Det betyder att det är 1 månad sedan jag tog mått och det blir alltså till att ta nya mått och även 2-månadersbilder. Ska ta helkroppsbilder och prova massa kläder så jag verkligen ser skillnaden. Hoppas det ger massa bra pepp!


Veckorapport

Startvikt: 95,1 kg

Nuvarande vikt: 85,3 kg

+/- denna vecka: -1,1 kg

Totalt tappade kilo: -9,8 kg

Jahopp =/

Blev väl inte riktigt det resultat jag hoppats på (hade så gärna fyllt i att jag faktiskt gått ner 10 kg och slutat på en vikt som innehöll en 4:a...) men men, det får väl duga. Blev iallafall över 1 kg viktminskning denna vecka och det är väl ganska bra eftersom jag bara tränat 2 dagar förra veckan...

Ska köra stenhårt på gymmet idag. Får se om sambon följer med, annars drar jag endå dit på egen hand. Imorgon ska jag även träna med min kompis och då brukar vi köra på som galna!

Känner mig inte så motiverad idag :( Vet inte vad det beror på... Är ganska irriterad över vågens resultat. Anledningen är att den diffar så mycket! När jag ställer mig på den visar den olika resultat... Först stod det 84,7 kg men så vägde jag mig igen och fick 85,1 kg... Jahopp, vägde mig ännu en gång och fick då 85,3 kg, och det resultatet fick jag sedan 4 gånger i rad så fick bli den vikten jag registrerade in. Men inte så kul med en våg som diffar 0,6 kg :(

Jag vill typ bli sjuk... Riktigt riktigt magsjuk så man bara ligger hemma och kräks flera dagar utan att äta och går ner typ 5 kg... Sånt humör är jag på idag :( Skönt att man iallafall är ledig på onsdag.

I wish I was thin...Dagens 4/6-2012

Morgonvikt: 85,3 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas apelsinjuice

Några bigarråer

1 Risifrutti
2 Crisp'n light
Camembert

1 Piggelin

2 Alert FX

1 California roll

Träning:
12 min sittande trampcykel (-100 kcal)
12 min crosstrainer (-100 kcal)
11 min Löpband (-100 kcal)
30 min gym

Dagens 3/6-2012

Morgonvikt: 85,3 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Bregott
Ost

1 Liten sushi
½ Glas cola

Träning:

Fest...

Igår var jag och sambon på födelsedagsfest hos en bekant. Fick något fnatt i affären och köpte 2 lättöl... Jag som inte druckigt alkohol på nästan 2 månader! Fick iallafall ångest och gav bort dom när vi väl kom dit! Kände mig stolt över att jag klarade att göra det valet :)

Dock åt jag en snitt, tog en tugga på en havreboll och åt en näve lökringschips... Inte så bra kanske men va fan, jag äter alrig någonsin snask längre så detta får slinka mellan fingrarna... Ingen jättekatastrof på vågen och jag tror jag kommer vara rätt nöjd med morgondagens vägning iallafall - hoppas jag!


Dagens 2/6-2012

Morgonvikt: 85,0 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Bregott
Ost

½ Subway

1 Snitt
1 Tugga chokladboll
Lökringar (chips)

Träning:


- 10 KG

Kunde inte ha fått en bättre start på juni! :D När jag hoppade upp på vågen idag visade den 85,1 kg!!! Fick väga mig 10 gånger och fick samma resultat alla gånger! Ni kan fatta att jag blev helt till mig!

Det betyder att jag på nästan 7 veckor (6 veckor och 5 dagar, varav 5 veckor av dessa har jag tränat 5 dagar i veckan) har gått ner TIO KILO!!! ;D Så sjukt jävla underbar känsla!!! Saknar inte snask det minsta just nu utan vill bara köra på lika stenhårt och nå mitt andra mål, under 80 kg innan semestern! Det målet känns jävligt möjlig just nu!!!

FY FAN VAD JAG ÄR GLAD!

Jag har alltså gått ner lika mycket som 5 stycken 2 liters coca cola flaskor väger ;D Och jag som älskar cola ;) haha, jämförelsen! Ska plocka på mig 5 sånna i affären idag och stå och hålla i dem ett tag bara för att känna hur mycket vikt jag burit runt på :)

10 L coca cola


Dagens 1/6-2012

Morgonvikt: 85,1 kg

Dagens mat:
½ Lingongrova
Jordnötssmör
1 Glas apelsinjuice

1 Risifrutti
1 Banan

2 Aprikoser
Nötter

1 Alert FX

Prinskorvar
Vitlöksdressing

I Calippo cola

Träning:
79 min löpband (-710 kcal)

RSS 2.0