Hets Hets Hets

Gud, har så mycket på jobbet nu efter semestern. Massa nya system att lära sig, nya anställda, nya projekt, huvva! Har inte vart superduktig med maten förra veckan men försöker i alla fall! Ska vara bättre denna vecka. Lite grejer inplanerade men försöker hetsa på att vi inte ska äta när jag träffar kompisar (vilket ständigt är det eviga problemet då alla alltid vill äta när man ses).
 
Har kommit mycket nya bra uppdateringar i Lifesum, bl.a. att den ger små delmål man ska uppfylla :) Jag kör på med min dans, var själv i helgen på den då ingen av mina vänner ville följa med, men det va kul och svettigt! :) Dans idag igen på schemat och ska försöka klämma in ett pass på gymmet i veckan eller 2 också. Alternativt en promenad ute medan det fortfarande är lagom varmt ute.
 
Ska ut och resa igen i slutet av oktober :) Ska försöka att gå ner till under 97 kg innan dess, det känns som ett bra mål och borde inte vara omöjligt att uppnå. Nu ska jag röra mig mot dansen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej:)
Varför bloggar du inte längre :( har kikat in här flera gånger men inga nya inlägg :( hoppas du mår bra <3

Svar: Jag har haft så mycket med jobbet så faktiskt inte hunnit vara inne på bloggen ens. Har nog ofrivilligt tagit en liten paus <3
Think Thin

2016-12-11 @ 01:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0