Philips Airfryer

Snart 1 vecka avklarad på shakes dieten, skönt! Har faktiskt gått väldigt bra, inget fusk alls! Kanske för att jag har mitt mål att om jag klarar 1 månad så får jag köpa en airfryer? :) Ska ju köra med min arbetskollega men hon var tvungen att skjuta på sin start en vecka så hon ska köra igång nu på måndag, skönt! Kul att ha en kompis på jobbet som sagt när alla andra äter maaaaaaat hehe...
 
Alltid jobbigast på helgen. Hade sån lust igår att bara äta riskakor med smör och kaviar men jag stod emot. Tog ett stort glas vatten istället och en bar så gick det över. 2 helgdagar kvar att överleva nu bara, huvva! Kanske ska försöka ta mig iväg till gymmet idag. Känner mig lite rastlös. Bara gå på bandet och lyssna på en pod. Rörde mig seriöst inte från sängen igår och det märktes på vågen idag. Har gått ner minst 0,5 kg varje dag sen jag började förra veckan, och idag hade det knappt rört sig. Oh well, på't igen bara :)
 
Nu ska jag ta mig ut i snöyran! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Aldrig hört talas om den innan men vilken cool grej??

Svar: Ja! Perfekt om man bara ska laga mat för en, och hälsosam :) Ska bli spännande att testa så hoppas jag orkar hålla mig från att äta så jag klarar mitt mål :)
Think Thin

2017-01-09 @ 12:15:04
URL: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0