Segt

1,5 veckor har gått och det flyter på rätt bra. Rasade de första 5 dagarna, och sedan fastnade jag mer eller mindre och har sedan dess stått still på i princip samma vikt. Snark. Men men, köttar på, 2,5 veckor kvar och det ska jag klara! Vill i alla fall komma ner till 82,5 dvs där jag slutade. Men hade ju varit sjutk nice att hamna under 80 kg, dörmmen att få se 7:an på vågen, så många år sedan nu... 
 
Skulle vilja komma igång med träningen också. Men just nu känner jag varken att jag har tid eller energi för det... Säkert därför som vågen står still. Men dansen har i alla fall dragit igång så hoppas att man kan bränna några kalorier ikväll. Hade vart kul att hamna under 84 kg till imorgon bitti.
 
Jag funderar på om jag ska köra en 30-dagars veganchallenge när jag börjar äta igen. Ska ju som sagt på en resa i slutet av september/början på oktober, men funderar på att köra en månad från 9:e oktober och bara äta vegansk mat. Spännande! Finns ju så mycket gott, och mycket lättare att laga nyttig mat då tycker jag. Ska fnula lite på det... :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Prothinn

Hur lång är du?

Svar: Jag är 168 cm
Think Thin

2017-09-11 @ 14:35:43
URL: http://prothinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0