Mycket att göra

Har varit riktigt dålig på att svara på kommentarer senaste dagarna... Har haft mycket att göra så det har inte blivit så mycket updateringar här.

Känner även att jag varit dålig på att hålla mig till vad jag får och inte får äta senaste veckan och nu måste det bli skärpning med det! Imorron är det februari och jag har alltså hållit på i 1 månad. Har nästan gått ner 4 kg och jag tror att om jag tar mig i kragen så ska jag nog lyckas gå ner lika mycket i februari!

Med det så är det ialltså slut med läsk och naturgodis och andra liknande onyttigheter... Känner att jag måste ta i med hårdhandskarna nu om det ska röra sig ner på vågen. Så idag har vi faktiskt syndat ordentlig och bakat muffins... men från och med imorron så blir det en ny start med hårdare tag!


Dagens 31/1-2009

Morgonvikt: 80,9

Dagens mat:
140 g bacon (10,5 p)

2 isglassar (1 p)

2 hot dogs (5,5 p)
ketchup (0,5 p)

Summa:  17,5 p

Dagens motion: 
50 min styrketräning


Ingen vikt idag

Idag blev det ingen vägning eftersom jag sov borta och jag väger mig bara på min egen våg för att inte få massa olika resultat. Men jag vägde mig för min egen skull och snacka om ja blev förvånad när jag såg 7:an :) Fast jag kommer inte räkna med det, utan ja ser det bara som lite pepp för att få min egen våg att visa den siffran :) hejja!

Dagens 30/1-2009

Morgonvikt:

Dagens mat:
1 glas mjölk (3 p)

20 g smördeg (3 p)
0,5 dl citronfromage (1 p)

1 burk cola (2 p)

1 panerad fisk (6 p)
1 dl stekta svampar (1 p)

Summa:  16 p

Dagens motion: 


Under 80 innan helgen?

Kanske lyckas jag om jag jag äter riktigt strikt och och tränar ordentligt i helgen, får hoppas på det bästa! 600 gram kan väl inte vara helt omöjligt på 3 dagar? Hejja hejja!

Snyggo

Dagens 29/1-2009

Morgonvikt: 80,6

Dagens mat:
1 burk cola (2 p)

1 risi frutti (4,5 p)

0,5 dl frusna jordgubbar (0 p)
40 g smördeg (6 p)
1 dl citronfromage (2 p)

Summa:  14,5 p

Dagens motion: 


Shopping!

Idag var jag och shoppade lite med en kompis första gången på typ... flera månader! Crazy! Det var kul iallafall :) Blev helt sjukt motiverad till att gå ner när ja såg alla snygga kläder som fanns så nu är jag fylld med ny motivation och ork :) Köpte faktiskt en tröja på rean som är lite för liten, bara för att ja ska ha ett mål att sträva efter! Så jag hoppas att den sitter bra om kanske en månad :) Har även bestämt mig för att färga håret när ja går under 80 kg och jag hoppas det blir snart för mitt hår behöver räddas... 

Blev även ett långt pass på gymmet idag, så skönt! Får se om jag får någon träningsverk imorron (hoppas nästan på det så man känner att det verkligen tar) för senaste gångerna har jag inte fått det. Nu blir det gymuppehåll 2 dagar för jag jobbar kväll men på lördag kör vi igen!

Dagens 28/1-2009

Morgonvikt: 80,6 (glad!)

Dagens mat:
1 McChicken JR + vatten (första gången ja beställde vatten på donken!) (6 p)

1 bit lax (5,5 p)
100 g wokgrönsaker (1 p)

15 g chips (2 p)
1 glas cola (2 p)

Summa:  16 p

Dagens motion: 
95 min styrketräning


Syndardag...

oj oj OJ vad jag har syndat idag... När ja kom hem träffade ja en kompis och vi käka på donken och sen köpte vi gotte som vi unnade oss hemma... Har funderat på om jag ska ha en dag i månaden då jag faktiskt får unna mig gott. Idag var iallafall en sån dag... Har kännt att jag varit sugen på allt möjligt senaste tiden och förhoppningsvis går jag inte upp allt för mycket av kvällens frossande...

Imorron gymma, då jäklar ska dagens ätaden förbrännas!

Fan :(

Men kul... Känns som att jag bara gnäller i min blogg.. Gjorde 1 dags uppehåll med mina magkatarrtabletter... BIG misstake... Igår trodde jag att jag skulle dö igen... Alltså fyfan! Jag orkar inte! Nu vågar jag ju inte äta om ja ska iväg någonstans för ja e rätt för att ja ska få så ont :(

Så nu sitter jag här på jobbet och är såå hungrig! Fan! Längtar tills ja kommer hem, då blir det ugnsstekt lax med wokgrönsaker, mumsi!

Dagens 27/1-2009

Morgonvikt: 80,7

Dagens mat:
1 burk cola

1 kycklinghamburgare
1 mellanpommes
0,5 glas cola

Marabou amigo
Pringles

Dagens motion: 


Gäddhäng

Idag på gymmet hade vi som ja tidigare nämnt en instruktör som skulle visa oss lite om fria vikter. Det var superkul och intressant!

En övning jag verkligen fastnade för var för triceps (alltså den musklen som sitter under gäddhänget eller vad man nu ska säga..) och den har vi tidigare inte tränat. Det var iallafall en jätteskön övning som jag verkligen kommer fortsätta med för jag hatar underdelen av mina fettoarmar....

Hittade även denna övning som man kan göra hemma:

Ligg raklång på golvet. Fatta en hantel i varje hand och lyft dem rakt upp mot taket. Böj ner så att de nästa nuddar pannan. Håll armbågarna högt och ihop en aning. Sträck upp armarna igen. Kör typ 15 st i tre omgångar.

Triceps

Veckans mått v. 3

Vecka 3
Vikt81,0 kg
Hals36 cm
Armar36 cm
Under brösten89 cm
Midja91 cm
Mage103 cm
Höfter106 cm
Rumpa108 cm
Lår66 cm
Vader39 cm

Dagens 26/1-2009

Morgonvikt: 81,0

Dagens mat:
75 g ost 12 % (4 p)

1,5 avokado (6 p)
1,5 dl minikeso (2 p)
1,5 ägg (3 p)

05, bananer (0,5 p)

Summa:  15,5 p

Dagens motion: 
45 min styrketräningsinstruktion
30 min styrketräning


På bättringsvägen

Magen är nu äntligen helt återställd och jag vågar äta igen. Vi skippade gymmandet i helgen för säkerhetsskull men jag körde lite lätt på motionscykeln vi har hemma för att inte kroppen ska få en chock imorron när vi ska gymma.

Vi ska föresten ha en intruktör imorron på gymmet :) Det ska bli kul och lärorikt :)

Ida pekade vågen plus för första gången på länge, inte så stort plus men endå, inte kul... Beror nog på att jag drack väldigt mycket igår kan jag tänka mig så ja hoppas det går ner imorron. Jag är faktiskt rätt dålig på att dricka... Måste börja göra det mer!

1,2 kilo kvar tills jag är under 80, hejja hejja!!!

Smal

Dagens 25/1-2009

Morgonvikt: 81,2 (FAN!)

Dagens mat:
1 bit ugnspannkaka (8,5 p)

3 dl lättfil (3 p)
1 msk linfrön ( p) ?
20 g solrosfrön, naturella (3 p)
1,5 dl minikeso (2 p)
1 msk sylt (0,5 p)

Summa:  17 p

Dagens motion:
20 min på motionscykeln


Dagens 24/1-2009

Morgonvikt: 80,8

Dagens mat:
4 skivor knäckebröd (3,5 p)
1,5 msk lätta (2 p) 
1,5 ägg (3 p)

1 bit ugnspannkaka (8,5 p)

1 glas cola (2p)
några bitar naturgodis (3 p)

Summa:  21 p

Dagens motion:


Helg

Om 15 min slutar jag jobba, skönt! Ska hem till en kompis då (hoppas de inte blir massa gotte där...) och hänga lite.. Imorron ska jag och sambon träna! Härligt! Känner mig äntligen frisk nog till det och vi måste ju ta igen allt vi missat när ja varit sjuk, så de blir ett hårt pass imorron och ett hårt pass på söndag! Hejja!


Delmål 2

idag fick jag en positiv överraskning när jag hoppade upp på vågen för morgonvägningen, 80,9 kg! Jag såg nollan! Vilken känsla!! var tvungen att väga mig igen för att se om de verkligen stämde haha (våran våg lever ett eget liv ibland...) och det gjorde det.

Så i och med det har jag nu uppnått delmål 2 också med 8 dagars marginal! Nu satsar jag på att se 7:an som i 79 :) Det mina vänner kommer bli en underbar känsla när ja ser den. Alltså jag tror inte ja har vägt något som börjar på en 7:a på över 2 år, det är helt vansinnigt.

Som det känns nu är jag väldigt motiverad och ser inga hinder för varför jag inte skulle klara att nå mitt mål i sommar :)
Jag är glad!

Dagens 23/1-2009

Morgonvikt: 80,9

Dagens mat:
10 bitar sushi (10 p)
1 cola (2 p)

1 cola (2 p)

Summa: 14 p

Dagens motion: 
sjuk...


Boobies

Har funderat på en sak, nämligen bröst! Jag är typ livrädd för att mina tuttisar ska bantas bort om jag blir smal :( Jag har redan rätt små (liten B-kupa) och om jag blir smalare kommer ju även dom att krympa :'( Alltså det här känns som värsta problemet... Är det värt att bli smal och tuttlös liksom? :(

Har ni som gått ner upplevt att era tuttisar blivit mycket mindre!?

Boobies

Magen

Magen är på bättringsvägen! Whie! :)

Mat

Nu har jag varit uppe sen kl 8 och det enda ja fått i mig idag är en cola, dock har jag inte känt mig hungrig, mest sugen på allt jag tänker på haha. Har ännu inte haft ont i magen men jag är rädd för att det blir så sen när jag kommer hem och äter middag...

Ska faktiskt bli gott med mat, bacon och ägg, mums! :) Dock är jag såååå rädd för att jag ska få lika ont som igår :( Det var nästan helt outhärdligt alltså... Usch... Får jag lika ont igen är det fan inte värt att äta... Då ska ja sluta göra de tills de går över! Punkt!

Soppa

oj oj oj va sugen jag är på soppa nu! Såg den här på en blogg och blev så sugen! Blå Band skärgårdssoppa med vitvin och saffran, mums mums! Tänk er den soppan med några kräftstjärtar i :) Ska nog ta och äta det imorron :) Unna mig lite hihi. Har räknat ut att det är 2 p per deciliter och man äter väl inte hela soppan (7,5 dl och det stod att det var 3 portioner). Det blir nog bra det :)

Blå Band

Vägning

Fick en fråga om jag väger mig varje dag och svaret är ja! Jag har alltid vägt mig varje dag (ibland till och med flera gånger om dan) och det är ju svårt att bryta vanor... Men jag gillar att ha koll på vad jag väger och jag vet att det kan variera från dag till dag men så är det :)

Dagens 22/1-2009

Morgonvikt: 81,3

Dagens mat:
2 burkar cola (4 p)

140 g bacon (10,5 p)
1,5 ägg (3 p)

1 naturdiet snack (2 p)

Summa:  19,5 p

Dagens motion: 
sjuk...


Magont

Alltså usch och FY va ont i magen jag har haft i dag! Helt sinnessjukt!! Hela dagen på jobbet var okej, kände inte av något alls. Sen kom jag hem, tappade upp ett varmt bad och la mig där och plugga. Efter 3 minuter känner jag hur jag börjar få lite ont i magen och det eskalerar snabbt och efter 7 minuter kan ja inte ligga kvar...

Går upp och strövar runt i lägenheten, ligger på soffan, ligger i sängen, går lite till... Inget hjälper! Det kom helt plötsligt! Kändes som att magen skulle explodera innifrån! Sen kom min sambo hem och masserade mig lite på magen och vips så försvann det superonda! Helt galet... Tror det är min magkatarr som är på väg tillbaka :( Fan också... Tog en tablett mot det för säkerhetsskul...

Dumma sjukdommar... Jag saknar att träna :(

Sit-ups

Kolhydrater

Mitt försök att utesluta kolhydrater denna vecka har än så länge gått över förväntan! Trodde det skulle bli mycket svårare att utesluta potatis och ris men det har gått bra, har inte ens saknat det :) Grönsaker funkar alldeles utmärkt istället :)

Åt precis thaimat till lunch och jag åt bara kycklingen, nötterna och lite grönsaker :) Alltså inget ris och ingen sås :)

Enda kolhydraterna jag ätit denna vecka är en fralla hos mina föräldrar för pappa tyckte att jag behövde äta lite vitlök för att bli frisk så det blev några vitlöksmackor.

Dagens 21/1-2009

Morgonvikt: 81,8

Dagens mat:
1 burk cola (2 p)
100 g kyckling (3,5 p)
27 g cashewnötter (1 p)

1 äpple (0 p)

87,5 g bacon (6,5 p)

1 banan (1 p)
2 dl vaniljyogurt (3 p)
30 g frysta blåbär (0 p)
1 msk linfrön (2 p)

Summa:  19 p

Dagens motion: 
sjuk...


Sjuk :(

Usch, jag har gått och blivit sjuk :( Inte bra det... Jag som hade tänkt gå och träna idag... Får ligga hemma och kurera mig istället. Käkade en vitlöksmacka imorse för att boosta upp mitt imunförsvar lite. hoppas det hjälper...

Det positiva med att vara sjuk är iaf att man går ner lite snabbare så jag får hoppas på det... Vägde mig nu när jag kom hem från mina föräldrar och med ett linne på och efter frukost stod vågen på 82,1 kg! Kändes bra! Då väger jag förhoppningsvis under 82 kg imorron :) Ikväll blir det taco-sallad, yummy! Dock blir det en variant på det eftersom vi inte har någon köttfärs... Men men det löser sig nog :)

Dagens 20/1-2009

Morgonvikt: 82,1

Dagens mat:

1 fralla (3 p)
2 tsk bregott (1,5 p)

1 naturdiet snack (2 p)

100 g sallad (0 p)
1 dl gurka (0 p)
3 msk majs (1 p)
35 g riven ost 12 % (2 p)
2 ägg (4,5 p)
1 avokado (4 p)

Summa:  17 p

Dagens motion: 
sjuk...


Dagens 19/1-2009

Morgonvikt: 82,3

Dagens mat:
2 dl lättfil (2 p)
20 g solrosfrön, naturella (3 p) <- OMG!!!
50 g björnbär (0 p)


1 glas saft (1 p)
1 bit sockerkaka (2 p)

1 panerad fisk (6 p)
3 dl kokta grönsaker

1 bit rulltårta (3 p)

Summa:  17 p

Dagens motion: 
30 min promenad


Veckans mått v. 2

Vecka 2
Vikt82,4 kg
Hals36 cm
Armar36 cm
Under brösten91 cm
Midja93 cm
Mage107 cm
Höfter107 cm
Rumpa108 cm
Lår68 cm
Vader40 cm

Stop

Känns som att jag bara pendlat upp och ner i vikt senaste dagarna :( Trodde jag skulle fortsätta gå ner som jag gjorde i början så jag hamnade under 82 innan helgen var slut men som det ser ut nu så kommer jag antagligen väga 82,6 igen imorron :(

Körde även ett hårt pass på gymmet idag och det blev även en rask promenad hem från sambons föräldrar. Funderar på om jag ska lägga i en hårdare växel och försöka utesluta bröd, pasta och ris i en vecka för att se om det händer något på vågen.

Just nu känns det iaf som att jag kämpar och kämpar men inget händer :( Min motivation till att fortsätta börjar sakta försvinna.... blä

Tjockis

Dagens 18/1-2009

Morgonvikt: 82,4

Dagens mat:
2 pannkakor (5,5 p)

1 msk sylt (0,5 p)


1 äpple (0 p)

40 g fläskfile (1 p)
1 skiva bacon (1 p)
3 hasselbackspotatisar (5 p)
sallad (0 p)
1 glas coca cola (2 p)

1 naturdiet snack (2 p)

Summa:  17 p

Dagens motion:
90 min styrketräning
20 min rask promenad


Klargöra

Vill bara klargöra att jag inte siktar på att bli anorektiker eller nått (fick en kommentar som sa att ja inte skulle äta för att vågen skulle peka neråt) utan jag vill bli hälsosamt smal! Självklart tänker jag inte sluta äta utan jag har dragit ner på saker som är onyttiga att äta! Ibland är det svårt att hålla sig till det, iaf när det gäller mat när man träffar till exempel vänner eftersom jag vill inte att de ska veta om mina försök att gå ner i vikt. Lättare att säga ifrån när de gäller godsaker men det är en annan sak när de gäller mat.

Ingen av mina kompisar vet att jag försöker gå ner i vikt och den här bloggen är anonym just därför att jag inte vill att någon ska veta. Jag gillar att vara hemlighetsfull och vill inte dela min eventuella viknedgång med mina vänner.

Sen kan jag berätta att jag inte har något tålamod alls och helst skulle jag gå ner 1 kilo över natten (självklart är ju inte detta realistiskt, men om mitt tålamod fick bestämma skulle det vara så) och bli smal på en månad.

Imorron är det dags för veckans mått och sedan blir det en sväng till gymmet innan vi drar på middag till sambons föräldrar. Hoppas det blir något kalorisnålt det bjuds på där.

:'(

Då var 2009 första plus här och ett rejält sådant, +0,4 kg över 1 dag... Fan det var den där jävla sushin och godiset igår! Det är så svårt att hålla sig till det man planerat att äta när man umgås med sina vänner. Ja menar, om alla äter kan man ju inte sitta där och kolla på... Ikväll ska vi umgås med mina vänner igen och jag vågar inte ens tänka på all mat vi kommer trycka i oss... Herregud....

Dagens 17/1-2009

Morgonvikt: 82,6

Dagens mat:
4 skivor knäckebröd (3,5 p)
1,5 msk lätta (2 p)
2 ägg (4,5 p)

2 st tacopannkakor (10 p)

Summa:  20 p

Dagens motion:

Pointshjälp!

Oj, nu vet jag inte alls hur jag ska räkna! Åt idag en vegohamburgare på vägen till jobbet och jag lyckas inte luska ut hur många points det kan vara i en sådan? Någon som kan hjälpa mig göra en uppskattning?

Dagens 16/1-2009

Morgonvikt: 82,2

Dagens mat:
2 dl Lättfil (2 p)
21 g Russin (1 p)
20 g Corn flakes (1 p)

1 Vegoburgare (? p)

1 äpple (0 p)

10 bitar sushi (10 p)
1 burk cola (2 p)

Några godisbitar....

Summa:  16 p

Dagens motion:

Inget svett?

Blev ett konstigt pass på gymmet idag. Vi tränade på som vanligt och körde till och med 70 minuter, men jag blev inte ens svettig! Förstår ingenting.. Jag gillar det iallfall inte för det känns inte som att jag varit och tränat :( Skit också...


Glad!

Fy sjutton va glad jag är! Var så säker på att vågen skulle peka på plus idag men endå fick jag ett litet minus! Så kul! Ska ändå ta i järnet idag på gymmer så kanske jag får ett större minus imorron ;)

Beach 2009 here I come!

Dagens 15/1-2009

Morgonvikt: 82,3

Dagens mat:
2 dl Lättfil (2 p)
21 g Russin (1 p)
20 g Corn flakes (1 p)

1 Banan (1 p)
1 Ask pim pim (1 p)
1 Äpple (0 p)

0,5 Bananer (0,5 p)

4 skivor knäckebröd (3,5 p)
1,5 msk lätta (2 p)
2 ägg (4,5 p)

Summa:  16,5 p

Dagens motion:
70 min styrkesträning

Ångest

Alltså jag har fet ångest just nu över allt jag vräkt i mig idag :( Blä på mig... Ska prova att äta en av grapefruktarna ikväll så jag vet om ja kan äta andra halvan till frukost imorron.

Måste verkligen ge gärnet imorron på gymmet!! Sommaren närmar sig ju med stormsteg...

Jag vill också ha en snygg slank baksida.. Hatar min jävla fettvalk, DÖ

Backside

fan fan fan

Jävla skit! Imorron kommer vågen så peka plus :( Fan också! Blev en jävla onyttig macka imorse (ångrar  att jag åt den....) sen sushi med en kompis och av någon anledning avslutades kvällen med naturgodis!? Fan säger jag bara! Ska sluta med naturgodis nu också, det är helt sjukt mycket points i det... Fan, jag som verkligen ville se minus imorron på vågen!

Imorron ska jag iallafall gymma.. Får se till att ta i ordentligt... Hoppas min träningsverk som jag har i benen hinner gå över.. Annars får jag köra armar och så tränar jag ben på fredag. Sen måste jag hinna gå en gång till i helgen. Jag ska NER!!!

Ticker

Nu har jag skaffat mig en "ticker" så att jag kan hålla koll på min viktnedgång på ett lite roligare sätt :) Kul att uppdatera iallafall och se hur kaninen (förhoppningsvis) närmar sig sitt mål ;)Dagens 14/1-2009

Morgonvikt: 82,4

Dagens mat:
1 Macka med ost och grönsaker (6 p) <- omg!

1 banan (1 p)

10 bitar sushi (10 p)
1 cola (2 p)

100 g naturgodis (8,5 p)

Summa:  27,5 p <- FAIL!

Dagens motion:

Grapefrukt

Nu har jag precis äntligen fått äta mina tacos, eller ja, det blir nått som mer liknar en taco-röra när jag mojsade ihop allt på tallriken.

Vet ni, en rolig sak (som iallafall peppade mig), när jag kom hem och bytte om passade jag på att väga mig, och bara för en sekund så flimrade 1:an till på vågen innan den stannade på 82,1 :) Kalas! Dock har jag ju inte ätit något idag när jag vägde mig men det var endå peppande och jag är bara mer motiverad till att äta nyttigt och träna mer :)

Imorron ska jag få äta sushi! Mums på det! <3

Idag bad jag min sambo köpa med sig grapefrukt hem. Man har ju hört att det ska vara så bra, speciellt om man vill gå ner i vikt... Problemet är bara det att jag hatar grapefrukt! Men jag ska banne mig lära mig att äta det! Så imorron till frukost blir det alltså grapefrukt! Wish me luck...

Grapefrukt

Hungrig

Idag har inte varit en bra ätardag för mig alls! Hann inte käka imorse innan jag åkte till skolan och sen var jag tvungen att åka till jobbet direkt efter och jag har inga pengar att köpa någon mat för på vägen. Suck på mig... Så jag har inte ätit något alls och jag är vrålhungrig!

Dock har min snälla sambo lovat att ha maten klar när jag kommer hem och då ska vi lycka med tacos för det har jag varit sjukt sugen på i flera dagar! Men det blir med smal ost och lätt creme fraishe istället för gräddfil samt bara lite skal. Ska göra en röra på tallriken istället för att lägga ner alla ingredienser i skalen.

Taco

Till Eveliina

Din bloggadress fungerade inte :(

Men jag smakade iallafall bara Allevo Blåbär... Men utifrån hur den smakade kan jag inte tänka mig att ckoklad skulle vara godare, usch!

Dagens 13/1-2009

Morgonvikt: 82,5

Dagens mat:
1 glas apelsinjuice (2 p)
100 g sallad (0 p)
1 dl gurka (0 p)
1 dl köttfärs (5 p)
3 msk majs (1 p)
70 g riven ost 12 % (4 p)

1 Naturdiet snack (2 p)

Summa:  14 p

Dagens motion:

Low Calorie Bars

Allevo

Idag åt jag min första Allevo low calorie bar och fy sjutton va äcklig den var! Smakade som en blandning av pressat havregryn och jäst (alltså jäst som man har när man bakar bröd typ) usch usch usch säger jag bara! Då åter jag hellre en tallrik sallad eller en skål fruktsallad....

Tacka vet jag naturdiet snack, här snackar vi riktigt goda grejer! Super om man får lite cravings och vill unna sig något gott! :)

Naturdiet snack

Dagens 12/1-2009

Morgonvikt: 82,8

Dagens mat:
1 Risifrutti (4,5 p)

0,5 bananer (0,5 p)
1 Allevo blueberry (4 p)

1 naturdiet snack (2 p)

3 skivor knäckebröd (3 p)
1,5 msk lätta (2 p)
2 ägg (4,5 p)


Summa:  20,5 p

Dagens motion:
45 min styrketräning

Mått

Pyttelite minus på vissa mått, men det är bättre än inget alls! Till nästa vecka hoppas jag på att det blir ett större minus. Förra gången jag mätte mig mätte jag mig dock på morgonen innan jag åt och idag mätte jag mig nu på kvällen så det kan ju också ha lite betydelse... Nästa gång mäter jag på morgonen iallafall! :)


Veckans mått v. 1

Vecka 1
Vikt83 kg
Hals36 cm
Armar36 cm
Under brösten92 cm
Midja94 cm
Mage108 cm
Höfter107 cm
Rumpa109 cm
Lår68 cm
Vader40 cm

Delmål 1 - Check!

Idag pekade vågen på 83,0 kg vilket betyder att jag nått delmål 1! Härligt! Och det bästa är att jag nått det 6 dagar innan jag skulle nå det så nu är det inte lika stor press att nå delmål 2 i tid! Har fått nya krafter och mer motivation nu så om 10 minuter drar jag och sambon till gymmet! :) - 0,5 kg sen igår, inte illa ;)

Dagens 11/1-2009

Morgonvikt: 83,0

Dagens mat:
2 dl Lättfil (2 p)
0,5 dl Jordgubbar (0 p)
20 g Corn flakes (1 p)

1 banan (1 p)

3 pannkakor (8  p)
3 msk sylt (2 p)

3 skivor knäckebröd (3 p)
1,5 msk lätta (2 p)
125 g mini keso (1,5 p)

Summa:  21 p

Dagens motion:
60 min tyrketräning

Dagens 10/1-2009

Morgonvikt: 83,5

Dagens mat:
4 skivor knäckebröd (3,5 p)
2 ägg (4,5 p)
1,5 msk lätta (2 p)

2 hot dogs (5 p)
2 (54 g) korvbröd (3 p)

Summa:  18 p

Dagens motion:

Borta

Usch, har inte varit hemma på 2 dagar nu, sovit borta och inte haft tillgång till min våg för att väga mig eller nått... Så ingen uppdate igår och igen idag... Men på lördag är jag tillbaka!

Träningsvärken har börjat avta och imorse kunde jag faktiskt springa till bussen! Måste säga att det gjorde mindre ont att springa än att gå... Hmm...

Ikväll ska jag ut och dansa! Ska bli kul! :) Hoppas man kan dansa bort några kilon också ;)

Träningsverk

Träningsverken från gårdagens styrkepass är helt olidlig! Har sjukt ont i ovansidan av låren och på sidorna (typ över revbenen)! Kan knappt gå... Uppför trappor är okej, men nerför... *ryser* det va pain! Får hoppas att det går över så ja kan träna imorron, iallafall träningsverken på sidorna så man kan köra lite armar.

Men men vill man vara smal och snygg får man kämpa! Lägger in en peppig bild för att hålla motivationen uppe :)

Röv

Skulle inte säga nej till att ha en sån här rumpa och sånna ben ;)

Dagens 7/1-2009

Morgonvikt: 83,7

Dagens mat:

2 dl Lättfil (2 p)
0,5 dl Hallon (0 p)
30 g Russin (2 p)
20 g Corn flakes (1 p)

100 g äggnudlar (2,5 p)
65 g salladskyckling (2 p)
70 g wokgryta (0,5 p)

Chokladmousse på lättmjölk (1,5 p)

Summa: 11,5 p

Dagens motion:
Ingen...

Slut i kroppen

Har precis avnjutigt en suveränt god kycklingsallad! Yummy yummy! Jag och pojken var och tränade idag. Skulle egentligen varit på gymmet kl 9 men vi kunde för allt i världen inte komma upp ur sängen i morse.. Sov inte så bra i natt :(

Men men, vi var på plats kl 13 och tränade i 75 minuter! Galet :) Men det var superskönt! Vi körde en helkroppsträning för jag vet inte riktigt när jag kommer ha tid att åka dit igen denna vecka (mkt i skolan...) så det känns bra. Hoppas jag inte får allt för mycket träningsverk imorron bara... Kanske hinner träna på torsdag igen om jag har tur.

Var besviken för att min vikt stod på 83,8 igen imorse, men när gymmade så drack jag 1 liter vatten (= 1 kilo plus) och när jag kom hem och vägde mig vägde jag 83,7! I like that :) Jag tog i riktigt hårt idag så jag har nog svettats bort en hel del vatten, va röd som en tomat haha

Nu måste jag plugga lite...

Maskin

En sån här skulle man ha ;) Hennes kropp också..

Dagens 6/1-2009

Morgonvikt: 83,8 (igen...)

Dagens mat:
1 banan (1,5 p)

2 kokta ägg (4,5 p)
100 g sallad (0 p)
65 g salladskyckling (2 p)
1 avokado (4 p)

2 tortillabröd (4 p)
ost (4 p)
ketchup (0,5 p)

Summa:  20,5 p

Dagens motion:
75 min styrketräning

Thai...

Usch, dagens matintag har verkligen inte varit bra alls... Shame on me :( Var på utflykt med min sambo idag i en annan stad och då åt vi ute, Thaimat... Så det blev friterad kyckling :( Det var inte ens gott.. Sen på vägen hem tog vi en hamburgare på donken eftersom vi inte orkar laga middag ikväll. Lyckades iallafall hålla mig borta från pommes och milkshake så det är väl ett plus..

Var som sagt en sväng till stan idag. Hittade ett par shorts att träna i för 59 kr! Billigt och bra :) Samt en rosa vattenflaska som får duga tills vidare. Är iallafall nöjd med mina inköp. Köpte även ett linne men det ska jag lämna tillbaka, känner mig inte bekväm i det :(

Så imorron ska vi dra och gymma igen och då ska jag inviga mina nya träningskläder :) Vi ska köra en helkroppsträning så jag hoppas jag är riktigt mör på onsdag ;)

Hittade även en träningströja i min garderob som jag köpte på H&M för typ ett halvår sedan. Den va förliten då och det är den fortfaraden (sitter för tight) så ett av mina mål är att den ska passa perfekt :)

Längd

Svar till Anonym: Jag är 168 cm

Träningskläder

Idag på eftermiddagen ska jag och sambon åka in till stan och köpa träningskläder! Behöver verkligen införskaffa mig ett par byxor som "andas" för just nu tränar jag i ett par gamla mjukisbyxor och dom bokstavligt talat suger upp all svett och klibbar fast på kroppen, yack!

Så ett par träningsbrallor och kanske nån topp till vore inte helt fel, gärna på rean också ;) Samt en rosa vattenflaska som ska matcha min rosa sport-BH jag hittade på rea här om dagen :)

Spinning

Jag älskar verkligen spinning! Köpte för ett tag sen en spinningcykel att ha hemma (eftersom närmaste spinninganläggning ligger typ 1 timme från mig...) så att jag kan trampa hemma. Men motivationen har inte riktigt funnits där hela vägen. Trampade kanske 1 gång per vecka förut innan jag ställde undan den.

Men så igår skulle vi egentligen ha gått och gymmat men min käre sambo hade fortfarande träningsvärk och jag ville inte åka till gymmet ensam så jag tog fram cykeln och trampade järnet i 30 minuter (kom 10,59 km!). Fy sjutton va härligt det var!! Svetten bara ran och jag kunde nästan känna hur jag svettades bort massa fett :) I just love it! Så jag ska verkligen fortsätta trampa dom dagar jag inte gymmar :)

Motionscykel

Dagens 5/1-2009

Morgonvikt: 83,8

Dagens mat:
50 cl Greenly fruktdryck (4 p)

120 g friterad kyckling (8,5 p)
1 burk cola (2 p)
30 g ris (2 p)

1 McChicken Junior (5 p)

Summa: 21,5 p

Dagens motion:
10 min intensiv spinning (sen fick jag kramp i låret, yay....)
9 560 steg

Dagens 4/1-2009

Morgonvikt: 84,2 :(

Dagens mat:
50 g ost (4,6 p)

2 kokta ägg (4,4 p)
100 g sallad (0,2 p)
65 g salladskyckling (2,2 p)
0,5 avokado (2,1 p)

60 g naturgodis (5,2 p)

Summa: 18,7 p

Dagens motion:
30 min intensiv spinning

Smalgodis

Okej jag får cravings, ofta... Jag har så sjukt svårt att hålla mig borta från gotte så istället för att sluta tvärt tänker jag trappa ner istället. Har slutat helt med godis och chips och kakor och allt annat sånt gott... Men jag hittade en artikel på aftonbladet om smalgodis. Detta kan jag tänka mig att få unna mig lite i början (bara början sen ska ja inte äta nått sånt alls...) men i måttlig mängd. Var på ICA precis och vart så sötsugen... Blev lite naturgodis som fick följa med hem :( Men men, sakta men säkert ska det nog gå.

Dessa var iallafall de som lät och såg godas ut:

Cavalier Woodies chokladbar med apelsinsmak och hasselnötter


 HALSA-13s15-woodies-55_368


Cirkapris:
8,50 kronor

Vikt: 20 gram

Antal kcal/bar: ca 93

Antal gram fett/100 g: 34,5

Antal kcal/100 gram: 463

Smak: Mums! Härlig kombination av choklad och apelsin, lagom söt. Kan mäta sig med vanlig choklad.

Konsistens/utseende: Krispig. Krämig fyllning.

Betyg: plus4Dietorelle toffee mjölk


HALSA-13s15-dietorelletoffe-56_368 


Cirkapris:
10 - 13 kronor

Vikt: 50 gram

Antal kcal/godisbit: ca 10

Antal gram fett/100 g: 8,6

Antal kcal/100 gram: 289

Smak: Överraskande god och gräddig! Smälter i munnen.

Konsistens/utseende: Precis lagom seg. Ser Inbjudande ut, lite blek.

Betyg: plus4Cloetta Halo kola


HALSA-13s15-halokola-49_368 


Cirkapris:
6,50 - 8 kronor

Vikt: 27 gram

Antal kcal/kaka: 119

Antal gram fett/100 g: 15

Antal kcal/100 g: 440

Smak: Mumsig, smakar som dumlekola, jättegod!

Konsistens/utseende: Mjuk och seg, kladdig. Lagom stor, ser ut som dajm.

Betyg: plus4Dietorelle jordgubb mjuka


HALSA-13s15-dietorellemjukjord-36_368 


Cirkapris:
10 - 13 kronor

Vikt: 50 gram

Antal kcal/godisbit: 2,7

Antal gram fett/100 g: 8,6

Antal kcal/100 g: 289

Smak: Har en frisk smak av jordgubb.

Konsistens/utseende: Som hårda vingummin, lite svårtuggat. Små och fula.

Betyg: plus3


Dietorelle tofee har jag faktiskt smakat förut och dom är sjukt goda! :)


Sommar 2009

Hoppas jag ser ut mer som henne till sommaren... Kanske inte lika benig, men mer åt det hållet :)

Drömkropp

Delmål

17 januari - 83 kg [   ]
31 januari - 81 kg [   ]
10 februari - 80 kg [   ]
25 februari - 78 kg [   ]
15 mars -  75 kg [   ]
30 mars -  74 kg [   ]
11 april - 71 kg [   ]
25 april - 69 kg [   ]
16 maj - 67 kg [   ]
30 juni - 65 kg [   ] MÅL!

Dagens 3/1-2009

Morgonvikt: 84,2

Dagens mat:
2 dl yoghurt (3,8 p)
färska hallon (0,3 p)

½ ägg (1,1 p)

1 burk coca cola (2,2 p)
11 bitar sushi (11 p)

Summa:  18,4 p

Dagens motion:
Rask promenad 30 min

Dagens 2/1-2009

Morgonvikt: 85 (vi skyller på all nyårsmat/drinkar...)

Dagens mat:
1 proviva-active (2 p)
1 banan (1,6 p)

2 kokta ägg (4,4 p)
100 g sallad (0,2 p)
65 g salladskyckling (2,2 p)
1 avokado (4,2 p)

10 godisbitar (jäkla besök!!) (2 p)

Summa: 16,6 p

Dagens motion:
Styrketräning 50 min

Dagens 1/1-2009

Morgonvikt: 84,5

Dagens mat:
7 prinskorvar (9,8 p)
1 banan (1,6 p)
1 proviva-active (2 p)
65 g ris (3,7 p)

Summa 17,1 p

Dagens motion:
Styrketräning 45 min

RSS 2.0