Tranbärsjuice

Jag har hittat en ny kärlek: Tranbärsjuice <3 Det är hur gott som helst och inte lika sockrigt som vanlig saft. Ska börja dricka det varvat med vatten. :)

TranbärPepp Pepp Pepp

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska skriva in mig i viktklubb. Nu hoppas jag fan att motivationen räcker! Tänker mig ju att om jag faktist betalar för det så måste jag kämpa!

Är klar med allt i skolan just nu :) Ska skriva uppsats hemma i två månader så det kommer finnas mer tid över till andra saker, t.ex. bloggen! Ska försöka hinna att jobba lite också...

Har saknat bloggen <3

1 november


Viktklubb

Har tänkt mycket på det här med viktklubb, ska nog ge det ett försök. Väntar in lönen och så tänkte jag nog beställa det den 1:a november lagom till att min jobbiga kurs i skolan tar slut och att jag kommer hem från min resa...

Så tills dess blir det nog rätt tyst här tyvärr :( Har inte riktigt lusten att blogga just nu.

Tack Alexandra...

Idag är jag lite less på allt. Har så sjukt mycket att göra kommande vecka att jag inte ens vet var jag ska börja, och speciellt inte hur jag ska hinna med allt... Orkar inte gå runt och vara stressad hela tiden :(

Ja dagen blev inte direkt bättre av att jag loggar in på bloggen och möts av en inte så trevlig kommentar... Suck, ibland funderar jag på att ta bort bloggen och sluta skriva. Orkar inte med folk som ska var så jävla kritiska och elaka. Har ni inget trevligt eller hjälpsamt att skriva behöver ni inte skriva något alls.

Snabbinlägg!

Oj oj oj va jag har hållig igång idag! Knappt haft tid med något annat! Varit med min mamma i stan idag! Jisses säger jag bara! vi gick runt i affärer i 5 timmar! Helt slut är jag!

Jag har funderat på att gå med i aftonbladets viktklubb... Jag blir så jävla peppad av att se alla som lyckats och bla bla trots att det säkert är fake, eller? Hmm man kan ju alltid testa? Ska kolla upp det där imorron...

Någon som är eller har varit medlem i aftonbladet viktklubb som har någon erfarenhet?


Jag lever

Hej mina fina läsare <3

Jag lever! Har behövt lite tid för mig själv för jag har haft det tufft i skolan hela veckan och inte hunnit med bloggen alls! Men imorron ska jag försöka komma igång igen för nu tror jag att jag har fått ordning på skolan igen :)

Till råga på allt så är det något fel på min våg, kul! Den totaldog i veckan :| Vet inte vad som är fel... Fick tips om att byta batteriet (trots att jag nyss satt i nya) för att det tydligen kan vara fel på  batterier. Så ska inhandla mig nya när jag hinner i veckan.

När, nu ska jag röra mig mot sängen!
Hörs imorron!

RSS 2.0