Bajs

Vi stryker idag.

Dagens 24/9-2009

Morgonvikt: 83,0

Dagens mat:
1 skagenmacka (442) jisses...

1 Risifrutti (228) ?

1 Naturdet bar caramel () ?

Summa: 442 Kcal

Dagens motion:

90210


Seg i skallen

Har suttit i skolan sen 10.30 och försökt göra klart en uppgift, de går segt. Jag är helt ensam här... Men men, ska bli skönt att få det gjort iallafall. Hoppas jag hinner klart med allt idag även om jag tvivlar på det, men då kan jag jobba hela dan imorron.

Börjar bli seg i huvudet. Har ju bara druckigt min Vitamin Well och ätit lite minimorötter... Men jag vill spara på kcal för det va så jäkla gott med lite chips igår! Plus att jag vill ju äta middag också. Det löser sig. Tänkte göra ett sista kraftryck nu och sen åka hem.

Beräknat måldatum

Har uppdaterat högerkolumnen lite och bland annat lagt till "beräknat måldatum". Beroende på hur mycket i veckan jag går ner kan jag generera fram ett ungefärligt måldatum. Detta är ett värde som kommer att ändras varje vecka beroende på hur mycket jag gått ner.

Nu fick jag ett ganska tidigt slutdatum men det beror bara på att jag nu första veckan gått ner 2,8 kg vilket är vanligt i början då man bl.a. förlorar massa vatten, men detta kommer sedan avta till en mindra massa per vecka. Nu räknar datorn på att jag alltid ska gå ner 2,8 kg i veckan och ifall jag gjorde det hade jag varit klar den 5:e november :)

Vi får se vad den säger nästa vecka, spänande! Tänkte att det kan vara skönt att ha som extra motivation :)

Dagens 23/9-2009

Morgonvikt: 82,5

Dagens mat:
1 Vitamin Well Everyday (85)
½ påse minimorötter (30)

150 g pytt i panna (285)
½ glas filmjölk (60)
1 stekt ägg (148)

chips (350)

Summa: 958 Kcal

Dagens motion:

Mått dåligt

Ja som ni ser så har gårdagen inte varit sådär jättenyttig :( Men jag har mått riktigt dåligt. Vaknade med huvudvärk som bara blev värre under dagen så jag orkade inte räkna kcal och ha mig. Men jag åt små portioner och bara en liten liten skål chips och några skedar kladdkaka så jag slutade nog runt 1000 kcal endå skulle jag tippa på.

Trots det tickar det fortfarande neråt! :) Plus att idag mår jag mycket bättre! Sitter i skolan nu och har laddat upp med en Vitamin Well och en påse minimorötter. Nu jäklar måste jag göra klart alla mina arbeten om jag så ska sitta här hela dagen!

Det tickar neråt :)

Skönt! Även om jag ätit lite gott så går det fortfarande neråt! Verkar fungera bra det här med att räkna kcal.

Invigde den nya vågen imorse! Jag gillar den <3 Använde den alltid hos mina föräldrar förut och den är med exakt än den jag har nu. Dock väger man alltid mindre på den jag har nu än min gamla, eller så är det den gamla som visar för mycket? Hur som helst... Nu är det den nya som gäller :)

Nä, nu blir det frukost! :)


Dagens 22/9-2009

Morgonvikt: 82,9

Dagens mat:
2 Frukostknäcke (103)
Smör (109)
1 ägg (74)

pytt i panna
1 stekt ägg

lite chips
lite kladdkaka

Summa: 286 Kcal

Dagens motion:
 steg

Ny våg!

Woho! Jag har bytt våg med mina föräldrar! Min förra var en sån där som bara visar vikt och den jag har nu visar både fettprocent och vattenprocent eller nått sånt förutom vikt :) Så jäkla najs! Så från och med onsdag kommer jag rapportera även min fettprocent.

Jag är glad :)

Hemma bäst <3

Phew, har inte varit hemma på 2 dagar nu så det har blivit både slarv med maten och inga kcal då jag inte haft min matvåg... Men jag har försökt att äta små portioner och en liten bit kaka och 10 godisar :) Helt okej.

Snart dags för veckovägningen, älskar det för då får jag fylla i i mitt speciella dokument hur mkt jag gått ner och när mit planerade slutdatum kommer att vara :) Det blir nog kalas det!


Dagens 21/9-2009

Morgonvikt:

Dagens mat:
Plommonkaka

Macka med skagenröra
1 cola

Kantarellpasta

Lite godis

Summa:  Kcal

Dagens motion:
7053 steg

Cambozola

Jag är en sucker för ostar, det är så gott! Gjorde precis frukost bestående av 2 knäckemackor med cambozolaost på utan att först ens snegla på fettinnehållet på osten, dumt. När jag sedan räknade såg jag att den innehåller 420 kcal/100 g! Jisses... Måste vara mer noga med att läsa på innehållsdeklarationen...

Cambozola


Dagens 20/9-2009

Morgonvikt: 83,4

Dagens mat:
2 Frukostknäcke (103)
Cambozola (222)

Plommon

Potatis
Köttbit
Gurka

Plommonkaka
mjölk


Summa: 325+ Kcal

Dagens motion:
3895 steg + kvällspromenad (glömde stegräknaren...)

Dagens 19/9-2009

Morgonvikt: 83,9

Dagens mat:
2 Frukostknäcke (103)
Smör (109)

50 g Ostbågar (270)

80 g svarta oliver (144)
1 Avokado (124)
2 Ägg (147)


Summa: 897 Kcal

Dagens motion:
1919 steg

Dagens 18/9-2009

Morgonvikt:

Dagens mat:
1 Risifrutti (228)

1 Vitamin Well Focus (85)

70 g fläskkotlett (186)

80 g svarta oliver (144)

50 g Ostbågar (270)


Summa: 913 Kcal

Dagens motion:
7600 steg

Mamma <3

Är hemma hos mamma nu :) Har precis ätit lite majs och svarta oliver, sjukt gott! Var så hungrig när jag kom hit att jag var tvungen att äta något...

Det värsta med att inte vara hemma är att jag inte har min älskade matvåg här :( Väger nämligen allt jag äter hemma så att jag vet exakt hur mycket jag stoppar i mig. Kommer inte heller att kunna väga mig imorron bitti... Väger mig bara på min egen våg.

Men men, på lördag får jag en ny morgonvikt igen :) Förhoppningsvis pekar vågen neråt ,)

Huvudvärk

Idag är det inte lika lätt att hålla sig borta från maten. Var supersugen på att köpa lite naturgodis på pressbyrån idag men jag höll mig borta! Köpte en Wasa Sandwich för att sedan till min fasa se att den innehöll 190 kcal för 38 g mat! Inte bra...

Har haft lite ont i huvudet idag också. Kan dock bero på att jag druckigt ganska dåligt. Måste bättra mig på det... Mycket i skolan nu också, känner mig stressad :( Men men, snart är denna kurs slut och då ska jag se till att inte hamna efter i nästa, huvva!

Dagens 17/9-2009

Morgonvikt: 84,7

Dagens mat:
1 Frukostknäcke (103)
Smör (109)
Camembert (130)
1 glas Apelsin och Morotsjuice (77)

1 Wasa Sandwich (190)

1 glas vatten (0)
1 Naturdietbar hazelnut (210)

Majs
Oliver

Summa: 819 Kcal

Dagens motion:
5571 steg

Hemma igen

Phew, nu är jag tillbak från jobbet... Väntar på att sambon ska komma hem så vi kan kolla på tv-serier :) Har faktiskt fixat lite nya förebilder nu när jag vart hemma. Dom är inte charmiga kan jag säga, fyfan... Men men, är ju alltid kul med förebilder. Hoppas att det kommer några efterbilder också ;)

Ätandet idag har gått bra! :) Har dock inte fått i mig så mycket "mat" men jag har inte varit hungrig... Det blir säkert bättre imorron. Hoppas jag kommer under 85 till imorron också. Vägde mig precis och det såg lovandet ut :)

Statistik

Har med hjälp av formfixaren tagit fram lite bra information. Har satt mitt slutmål som 1 juni 2010 och då vill jag väga 65 kg. För att klara det ska jag gå ner 0,55 kg per vecka i 258 dagar :) Det ska jag förhoppningsvis klara!

Enligt programmet ska jag förutom att äta 1000 kalorier per dag även förbränna -374 kcal för att gå ner så att börja röra på sig varje dag är ett måste!

Jag känner mig på topp nu! Sjukt motiverad! :) Hoppas att det håller i sig!

Suck...

Självklart har min sambo tagit med sig vår kamera så det blir inga bilder idag. Fixar det imorron istället... Typiskt!

Såg nu även när jag räknade på mitt BMI att jag har gått över gränsen från övervikt till fetma, skitkul.... Nu får jag fanimig ta tag i det här! Blev lite ledsen i ögat :( Måste ner till 84,5 för att gå tillbaka till övervikt i BMI-tabellen. Borde klara det inom de nämaste dagarna...

Usch, tappa totalt matlusten nu. Men men, ska gå och försöka få i mig något så jag orkar jobba.

Dagens 16/9-2009

Morgonvikt: 85,3

Dagens mat:
1 Polarbröd (101)
Smör (55)
Camembert (115)
1 glas Apelsin och Morotsjuice (86)

1 glas vatten (0)
1 Naturdietbar Nougat (200)

50 g Ostbågar (270)
1 litet glas cola (84)

Summa: 911 Kcal

Dagens motion:
4314 steg

Startmått

Invägning
Vikt 85,3 kg
Hals 36 cm
Armar 39 cm
Under brösten 93 cm
Midja 96 cm
Mage 112 cm
Höfter 109cm
Rumpa 112 cm
Lår 67 cm
Vader 40 cm

Tillbaka, tjockare än någonsin men nu jävlar!

Underbar dag detta :) Jag är glad och utvilad! Tog mig en ordentlig sovmorron imorse och gick upp kl 12! Fy sjutton va skönt! Ska strax kila iväg och väga mig och ta mått och bilder och sen göra mig lite frukost :) Efter det ska jag dra iväg till jobbet ett par timmar. Har en naturdiet kvar i kylen som jag tänke ta med mig och dricka på vägen hem.

Nu hoppas jag verkligen att det går vägen denna gång! Har ju som sagt bestämt mig för att äta 1000 kcal om dagen och då får jag äta vad jag vill så länge det inte går över 1000 kcal. Ska vara stenhård!

Nä, nu måste jag sätta igång med allt jag ska hinna med innan jag ska iväg :)

rumpa


1000 kcal

Efter att ha funderat lite ska jag nog försöka räkna kalorier ett tag... Kan ju alltid byta taktik om det inte skulle fungera. Tänker hålla mig till 1000 kcal om dagen och då ska det ingå både frukost, lunch, middag och 2 mellanmål så det blir till att planera dagarna rätt.

Sen har sambon lovat att vi ska börja promenera också <3 Behöver verkligen någon att göra sånt med. Det blir nog bra det ska ni se!

Agnes


Metod

Sitter och läser på lite inför onsdag för att tagga till och komma in i rätt tänkande. Har läst igenom lite av mina gamla inlägg och tror nästan att jag ska skippa LCHF:andet och köra på att räkna points. Det var när jag räknade points som det gick som bäst för mig så jag ser egentligen ingen anledning till att inte räkna. Dock kommer jag att försöka hålla mig ifrån vitt bröd, pasta, ris och onödiga kolhydrater så gott det går.

Alltså jag blir totalt galen! Nyss kändes det 100 % rätt att räkna points men så råkade jag klicka in mig på Åses blogg och plötsligt verkar pointsräknandet bara helt dumt... Jag blir tokig på det här! Hur sjutton ska man välja vilken metod som passar en bäst?

Matmässigt så gillar jag att äta LCHF eftersom jag inte är så förtjust i varken pasta eller potatis plus att jag älskar gräddiga såser... Men i snaskväg, ja man måste få unna sig något ibland. Jag tycker inte att LCHF-snask är så särskillt gott och det stillar verkligen inte mitt sötsug... När jag räknade points så kunde jag iallafall unna mig något gott bara det rymdes inom ramen för dagens points.

Gaaah, jag vet fan inte vad jag ska ta mig till :( Pepppen försvann rätt rejält nu känner jag...

Phetto


<3

Jag saknar er <3


Byte av p-piller

Idag var jag och fick nya p-piller! Har tidigare provat 2 sorter som inte alls har fungerat bra så nu är det 3:e gången gillt! Har iallafall precis suttit och läst på lite om dessa nya, Yasminelle heter de och de flesta som tar dom skriver att de har gått ner i vikt! Nemen, så trevligt... Hoppas det blir så för mig också!

Undrar om p-piller faktiskt kan ha så stor påverkan på hur mkt man äter och aptiten? Tidigare innan jag började med p-piller har jag aldrig ätit så här mycket, men på senaste åren har jag varit nästan bottenlös - inte bra! Så på onsdag nästa vecka ska jag sätta igång min kur och jag funderar nästan på att börja med ätandet i samma veva. Har så mkt på gång nu i skolan och jag ligger massa efter att jag inte riktigt har tid att blogga och tänka på mat...

Vi får se hur jag gör, vill så gärna komma in i mina gamla vanor <3

Kommentarer

Har precis suttit och svarat på alla kommentarer. Har inte gjort det på ett tag och jag har haft fett ångest över det, men nu så! :) Nu har släktingarna som sagt farit hem och jag ska försöka ta tag i det här på riktigt! Vet att jag har sagt det tusen gånger nu säkert, men det är så jäkla svårt att komma in i vardagsrutinerna igen...

Ska kickstarta imorron med en räksallad (älskar det!) och försöka att hålla mig borta från det värsta snasket (chips, godis, glass, kakor...) och eventuellt unna mig lite mousse eller isglass ibland... Och coca cola är förståss helt uteslutet! Sitter och dricker mitt sista glas nu...

Ni anar inte hur mkt jag saknar att gå ner... Att bara se kilona minska hekto för hekto... <3 Vill känna den känslan igen, må bra, vara nöjd med mig själv... Senaste tiden har det bara gått upp :( Har ju gått upp allt jag gått ner tidigare i år plus lite till... Inte bra alls.

Får helt enkelt börja om på noll. Nu har jag ju lång tid på mig till nästa sommar (som jag satt som nytt mål) så med mindre viktstress ska det nog gå bättre. Måste börja få med mig sambon på promenader. Måste börja röra mer på mig!

Är ledig imorron så jag ska göra en invägning då och ta nya fräscha mått och så. Sen ska jag börja dagen med att sortera vårat kylskåp, frys och skafferi. All dålig mat ska bort! Vill inte ha något hemma som kan fresta mig så här i början... Den här gången måste jag lyckas!

Phew

Nu har alla mina släktingar åkt hem! Känns lite skönt... Har varit jobbigt att flänga runt överallt med dem och göra massa turistgrejer... Vi ska inte ens tala om all onyttig mat! Fyfan. Igår kväll när jag vägde mig pekade vågen på 84,3 mm kul... inte!

Så nu är jag faktiskt galet trött på chips och godis!!! Ska avnjuta en smaskig räksallad idag till middag (har suktat efter det i en hel vecka!).

Skolan har börjat igen och även jobbandet så jag hoppas jag får tillbaka mina rutiner nu när de åkt så att jag kan komma tillbaka till mitt braiga ätande. Lyckas inte komma in i rätt balans...

RSS 2.0