Valborg...

... och vart är jag? Jo, jag sitter hemma, ensam. Har haft världens tyngsta dag idag. Mår riktigt kasst... Det jobbiga är att jag inte riktigt vet vad det beror på? Har i och för sig mycket att göra i skolan, måste hinna jobba massor också och jag hinner typ inte träffa mina vänner.

Eller okej, hinner hinner jag väl, men jag vill typ inte? Finns bara 1 person just nu som jag faktiskt vill träffa, men problemet är att han typ inte vill träffa mig... Så surt. Jag skulle aldrig ha gett mig in i det här, visste redan från börja att jag skulle bli sårad och det blev jag.

Har suttit med gråten i halsen hela dagen och en fet klump i magen. Har jobbat hela dagen också så den har gått extra långsamt. Någon lägenhet har jag heller inte hittat och min sambo är iväg och firar valborg hos några gemensamma bekanta. Jag valde att inte följa med.

Jag vill gråta, men det kommer inte några tårar. Så nära, men endå inte. Hur gör man? Hur gör man för att bli av med det jobbiga? Hur blir det bra igen?

Känner mig lite sviken av mina vänner också. Lovord som inte hålls och uppmuntran som övergår i att jag istället får höra att jag ska dra mig ur. Kan folk inte bara ta och bestämma sig? Kan han ta och bestämma sig? Hade sett fram emot vårt möte i typ en vecka, det enda jag sett fram emot under hela veckan och nu sket det sig totalt. Fick istället höra att jag är en dramaqueen av en vän på grund av detta. Kul.

Jag är ledsen. Jag är ensam. Jag är stressad. Jag är oroad. Jag är fortfarande tjock.

Livet är fan inte roligt ibland...

Helger = min värsta fiende

Helger är alltid min värsta fiende.. Går alltid upp under helgen, blä! Men men, ligger fortfarande på en relativt låg vikt och förhoppningsvis går det ner mycker under veckan! Ska gå 2 långpromenader idag också har jag tänkt så det blir nog bra :)

Dagens 19/4-2010

Morgonvikt: 83,1

Dagens mat:


Dagens motion:

Ut med det gamla, in med det nya

Hej kära läsare! Nu har jag varit off ett tag igen... Men vikten går neråt fortfarande :) Har börjat trätta någon lite så det kan ha lite med det att göra... ;)

Jag kommer nog inte köpa gymkort till nästa månad igen, jag har fan ingen tid att träna! Snacka om slöseri med pengar... Men jag och min nya vän promenerar ganska mycket så det är iallafall bra ;)

Dagens 18/4-2010

Morgonvikt: 81,9

Dagens mat:
0,5 pizza

Dagens motion:

Dagens 14/4-2010

Morgonvikt: 82,8

Dagens mat:
1 glas apelsinjuice

Dagens motion:

Dagens 13/4-2010

Morgonvikt:

Dagens mat:
1 McChicken Junior
1 liten pommes
1 liten milkshake

2 ALA
2 mackor med ost

Dagens motion:
45 min Afrodans

ALA

Flera av er har frågat om mina ALA-tabletter. Jag köpte dem hos gymgrossisten! Ni kan läsa mer om dem här!

Jag lever!

Hej mina vänner! Jag har haft fullt upp senaste veckan så jag har knappt hunnit sitta vid datan, men jag lever! Vikten går neråt! Så jäkla najs! ALA tabletterna verkar göra sitt och min hunger är minimal. Har börjat träffa någon lite smått också så det kanske har att göra med det också? ;)

Imorron ska jag prova på afro-dans med en kompis! Hoppas det är kul! :) Nu måste jag jobba lite...

Dagens 12/4-2010

Morgonvikt: 82,7

Dagens mat:
1 McChicken Junior
1 bit tårta

Dagens motion:
120 minuter promenad

Aptit?

Hmm jag undra ja om det är ALA-tabletterna som spökar men min aptit är nästan helt borta? Helt galet! Jag kan gå en hel dag utan att bli hungrig... Är hos mina föräldrar nu. Ljög om att jag redan ätit... Tog dock en kakbit för mamma hade ansträngt sig och bakat...

Det var sjukt kul att gymma idag! Blev bara en kortis på grund av lite tid men det kanske är lika bra så här i början? Kommer nog ha träningsverk imorron iaf tror jag... Spinningen går inte lika bra :( Fan, det är assvårt att hitta pass som passar mitt tidschema! Plus att allt blir uppbokat så himla snabbt! Denna vecka och helg är helt galet fullbokade i min kalender redan... SUCK! Varför har jag aldrig tid att träna ordentligt? Måste börja gå till jobbet på mornarna igen...


Dagens 6/4-2010

Morgonvikt:

Dagens mat:
1 banan
1 kellogs bar

1 ALA
1 kakbit

Dagens motion:
30 min gym

Hata påsken!

Suck! Allt detta ÄTANDE! Vill inte äta mer! Har precis käkat påsklunch hon mina päron och snart ska vi iväg till min sambos föräldrar på påskmiddag :'( No more food!!! Jag mår illa redan nu bara jag tänker på att jag måste äta igen snart. Jag är i alla fall stolt över att ja hållt mig borta från allt påskgodis! Då sparar man ju i alla fall in lite onödiga kalorier ;)

Ska fan fasta imorron och bara käka soppa! Åt förövrigt en jättegod soppa här om dagen! Tror att det va keldas skogssvampsoppa! Mycket god!

Ska försöka komma iväg till gymmet imorron också träna också! Blir nog bara ett gympass och sen så ska jag köra spinning i veckan när skolan kommer igång!


Dagens 4/4-2010

Morgonvikt:

Dagens mat:
2 ALA
påskmat...

2 ALA
mer påskmat :'(

Dagens motion:

Dagens 3/4-2010

Morgonvikt: 83,2

Dagens mat:
1 ALA
4 rösti med sylt

2 ALA
påskmat...

Dagens motion:

Feltänk

Jag det kanske inte var så smart av mig att köpa gymkort precis under påsken :( Kommer ju inte hinna träna eftersom jag ska flänga runt mellan massa familjer och äta middag här och var... Men men, jag har försökt gå mycket i alla fall och jag kanske hinner träna på söndag och måndag om jag har tur!

Igår känder jag ingen hunger alls :O Jätteskum... Åt bara en pizzabit hos min kompis för att dom åt och jag bara satt där. Men det är bra för nu har säket min magsäck krymt lite så att jag blir mätt fortare :)


Dagens 2/4-2010

Morgonvikt: 83,4

Dagens mat:
2 ALA
3 knäckemackor med smör

250 ml svampsoppa

1 ALA
2 dl chrunchy

Dagens motion:


Dagens 1/4-2010

Morgonvikt: 84,3

Dagens mat:
1 pizzabit

Dagens motion:
40 min promenad

RSS 2.0