Inför vägning

Imorgon är det vägningstajm! Ska snart iväg till jobbet så jag passar på att skriva en snabbis här. Bakade LCHF-kladdkaka igår. Den blev inte bra ska ni veta... Usch! Smakade bara beskt. Ingen höjdare där inte. Tycker det är svårt att hitta "snacks" eller något gott man kan äta på kvällen framför TV'n när sambon käkar typ kladdkaka och chirre... Blä!

Får sätta mig idag på jobbet och leta lite nya recept att prova tror jag nog!

Jag är kvar!

Har ni saknat mig? ;)

Jag är kvar! Har bara inte haft tid/orkar lägga in någon dagens mat eller skriva. Struntar i att lägga in allt jag äter, tar för mycket tid och jag har faktiskt ingen lust. Ätandet går bra! Har ännu inte fuskat! På onsdag har jag hållt på i två veckor och sötsuger är nästan helt borta!

Tror dock inte vågen kommer visa någon stor skillnad. Men vi får se.

Äter nog dock för lite fett. Gillar inte att käka typ bacon och ägg har jag kommit fram till. Men gärna ostar och feta såser, mums! Får börja äta mer sånt!

Kommer bli lättare att äta bättre mat efter löning. Har så jäkla lite stålar nu och LCHF mat kostar...

Veckans vikt

Vikt: 87,9 kg
Veckans minus: -2,1 kg

Totalt ner: -2,1 kg

Huvva!

Jag är kvar ;) Har inte haft tid att vara inloggad då jag varit ute ganska mycket i det fina vädret :)

Ätandet har gått bra! Över förväntan! Har inte fuskar alls och jag är stenhård! Även fast familjen käkar paj och glass när vi är där och käkar middag så står jag över :) Är stolt över mig själv faktiskt!

Imorgon är det dags för första vägningen, spännande!

Dagens 6/6-2011


Dagens 5/6-2011


Dagens 4/6-2011


Dagens 3/6-2011


Dagens 2/6-2011


Uppe med tuppen

Hej alla goa!

Uppe tidigt idag för snart ska jag ut på hemliga äventyr! Är bortbjuden en heldag idag så det blir en utmaning hur det blir med maten. Men det ska nog gå bra!

Igår blev det inte så mycket käk, har varit sjuk nu i två dagar så jag har mest legat i sängen och tagit det lugnt, inte haft så stor aptit.

Angående mina "dagens"
Tidigare har jag alltid lagt ut dagens vikt varje morgon på bloggen men jag kommer inte göra det denna gång. Jag kommer bara väga mig 1 gång i veckan och då får ni se resultatet. Dagens matintag kommer också det upp en gång per kväll när jag hunnit fylla i allt jag stoppat i mig under dagen och summerat detta.

Det blir nog bra denna gång mina vänner! :)
Jag är T A G G A D ! ! !

Dagens 1/6-2011

 Startmått

Startmått
Vikt 90 kg
Hals 36 cm
Armar 40 cm
Under brösten 98 cm
Midja 100 cm
Mage 119 cm
Höfter 113 cm
Rumpa 113 cm
Lår 69 cm
Vader 42 cm

Tjuvstart

Var riktigt länge sen jag var här inne. Har varken haft lust eller ork att ens gå in på bloggen men nu är det något i mig som har vaknat igen. Vikten idag ligger på katastrofala 90 kg jämnt och det var nog det som fick mig att inse att jag inte tänker väge ett gram över 90...

Mycket beror nog på att jag flyttat ihop med en kille och det har blivit mycket mysiga hemmakvällar framför TV'n. Men nu är det slut på detta. Han är smal som en pinne så han får fortsätta frossa i chips och godsaker utan mig utan att gå upp (somliga har det bra).

Har bestämt mig för att höra LCHF i 2 månader nu innan jag åker på semester för att se hur mycket jag kan ändra mina kostvanor och gå ner. Jag tjuvstartade med detta för 2 dagar sedan och än så länge har allt gått mycket bra. Dock rätt jobbigt att äta så mycket fett. Har mått illa och haft ont i huvudet men det går nog över när kroppen ställt om sig.

NU KÖR VI!

RSS 2.0