Träning

Jag kommer tyvärr inte ha råd att köpa gymkort nu som jag hade hoppats... Semestern blev lite mer kostsam än planerat. Men, det är fortfarande varmt ute! Så kommer bli promenader och träning hemma! Har köpt en yogamatta så man inte behöver ligga på golvet och skulle även vilja köpa en skivstång i miniformat. Någon som vet vart man kan få tag på en rosa? ;)
 
 
Jag har samlat ihop massa bra gif-bilder på träning man kan göra hemma (kommer i ett annat inlägg) som jag tänkte försöka mig på! Hoppas att jag kan få min sambo att träna lite med mig hemma, eller i alla fall promenera med mig, så tråkigt att göra det själv och läskigt sen när det blir mörkt :(
 
Dessa hantlar finns på Rusta för 49 kr, men hade gärna velat ha hantla som väger lite mer än 1 kg styck, får leta vidare! Ska göra ett träningsschema så småning om, tänkte börja lite lätt och prova mig fram vad som funkar hemma och så kommande vecka och mjukstarta lite med promenader innan jobbet, på lunchen och efter jobbet. Har beställt ett par extra träningsskor som jag tänkte ha här på jobbet så jag alltid kan gå ut och gå, viktigt med sköna skor! Googlade fram en rabattkod och klickade hem skorna nedan för 199 kr :) Som taget!
 

Maten

Nu är det slut på äcklig snabbmat. Jag måste säga att jag är sjukt trött på färdigmat... Vi har fan käkat ute senaste halvåret och jämt samma sak, donken, pizza, max, thai, burger king o.s.v... Det enda jag inte tröttnat på och som även är den enda snabbmat som jag kommer unna mig då och då är sushi.
Ska börja äta supermycket grönsaker! Min favoritmat just nu är tacos! Dvs massa grönsaker, lite köttfärs, lite ost och så gräddfil på det. Ska modifiera om denna rätt så den blir ett magrare alternativ. Mer grönsaker, magrare ost och mindre gräddfil :) Ska även försöka lära mig äta bönor, får dock se hur det går med det...
 

Planen är att äta 1300 kalorier per dag och jag tänkte fylla i allt jag äter i ShapeUp-appen så man har stenhåd koll! Kommer väga allt jag äter så gott det går. Ska även som jag tidigare gjort försöka undvika kolhydrater. Inte utesluta dem helt, men om det går att välja bort så ska jag försöka göra det. Och absolut ingen mer coca cola nu... Vi har köpt en sodastream till jobbet med massa smaker och det är den enda "läsken" jag kommer dricka då den endast innehåller 14 kalorier per 100 ml.
 
Ska inhandla ekologiskt jordnötssmör också, det är fan bra till allt! Och blomkål! Alltså, jag älskar blomkål och det innehåller typ 40 kalorier per 100 gram! Man kan göra sjukt mycket gott med blomkål mina vänner! :)
 
 

100 inlägg på samma gång

Okej, kommer nog bli en hel radda inlägg nu men jag är så peppad! :) Imorgon ska jag ta förebilder och på söndag blir det invägning och mått. Har kommit fram till att jag måste avvänja mig från min våg... Så ska endast väga mig 1 gång per vecka, på söndagar. Då blir det svårare att fuska på helgen om vägdagen ligger på söndag inbillar jag mig själv :)
 
Så ska väga mig på söndagar och då även ta vecko-kroppsbilder i samma underkläder så man kan se skillnaden både på vågen, mått och visuellt. Har även en hel kasse med jeans jag köpte i våras som jag skulle komma i... Så har massa målviktsbyxor i olika storlekar :) Kommer bli så kul det här!
 
Ska gå minst 10 000 steg varje dag, no fucking excuses och jag ska försöka komma upp i 20 000. Har räknat ut med hjälp av min Jawbone att om jag går 20 000 steg per dag blir min förbrukning (minus den basala omsättningen) lite över 1000 kalorier. Och ni vet ju att 1000 kalorier x 7 betyder minus ett kilo i veckan ;)

 
 

Söndag

På söndag startar jag alltså om på nytt! Ny månad, ny årstid, nya rutiner... Jag känner mig glad och peppad! Tyvärr väger jag mer än någonsin men nu är det som det är. Har varit en tung vår och sommar och jag behöver verkligen byta jobb. Mitt jobb slukar all min energi, glädje, motivation ja you name it... Jag och sambon åker bara hem efter jobbet, käkar något onyttigt typ donken och sen degar i soffan...
 
Men nu är det slut på det! Nyttig mat, promenader och nytt jobb är vad som står på agendan i höst och det känns jävligt BRA! :) Ska göra matplan och träningsplan, kommer bli svinkul! :)
 
 

Förberedelser

Har börjat förbereda lite inför min nystart, recept, pepp-bilder, redskap m.m. Införskaffade mig en grönsakshackare idag! Så himla smidigt! Ni vet ju hur jobbigt det är att stå och hacka saker t.ex. om man gör tacos... Men med denna, ner i skålen, dra några gånger i snöret beroende på hur finhackat du vill ha det och voila! :) Så grymt smart grej! Provade hos en kompis här om dagen och blev helt såld! Ska leva på hackade grönsaker haha ;)
 

Drömkroppen

Älskar verkligen dessa 2 kroppar. De är verkligen perfekt! Speciellt den övre, smal men ändå kurvig och antydan till muskler. Om jag lyckas komma i närheten av detta kommer jag vara nöjd :) Tror att jag skulle kunna få en liknande kropp i alla fall då min kroppsform påminner om den övre bilden (+ 40 kg då...) så det känns som ett bra mål :)

 
 
 

Semester

Tillbaka 1:a september ;)

RSS 2.0