Styrketräna hemma

Jag har ju pratat om att jag vill börja styrketräna mer och eftersom jag inte har råd med gymkort just nu har jag tänkt investera i en enklare skrivstång med vikter som jag kan använda när jag tränar t.ex. nere i torkrummet! Har hittat billiga alternativ på rusta som jag nog tänkte slå till på! En curlstång och ett set med extra vikter kostar 498 kr och det känns helt okej måste jag säga :)


 

Att väga eller inte väga, det är frågan

Den återkommande frågan, hur ofta ska man väga sig? Det börjar kännas som att det här med att väga mig en gång i veckan inte alls fungerar för mig. Jag tror helt ärligt att det kanske är den största anledningen till varför jag inte kan behålla motivationen är för att jag väger mig för sällan.

Ska förklara hur jag tänker:
Om jag väger mig 1 gång per månad, då är jag motiverad typ 1-2 eventuellt 3 dagar efter vägningen att köra. Därefter vet jag ju inte om jag gått ner eller gått upp eller ligger på samma vikt. Då säger min hjärna ja men det är skitsamma, jag kan äta någon liten sötsak, hinner banta bort det till nästa vägning eller äsch, ja har ändå ätit dåligt så har redan gått upp inför nästa invägning osv. Stört? Ja vet, men min hjärna tänker så.
 
När jag väger mig varje dag (ibland flera gånger om dagen) så blir det som en tävling med mig själv. Att hela tiden se till att man för varje dag går ner lite så att man på invägningsdagen blir garanterad ett minus. Det har fungerat tidigare och jag förstår inte varför jag hela tiden ska komma på nya lösningar när jag redan vet vad som fungerar för mig...
 
- Väga mig varje dag (i alla fall morgon och kväll)
- Äta 1300 kalorier per dag, no more no less (nyttig mat, något sött ibland är OK om det ej överstiger 1300 kalorier, t.ex. en bit mörk choklad)
- Träna bort minst 600 kalorier per dag utöver den basala ämnesomsättningen (1000 kalorier per dag för att garanterat gå ner 1 kg i veckan om dieten hålls)
 

G.A.L.E.N

Jag blir helt jävla tok-galen på mig själv just nu. VAD HÅLLER JAG PÅ MED!? Varför, VARFÖR kan jag inte bara hålla mig till att äta nyttigt och träna!? Motivationen, where the fuck are you!? Jag håller på att sabba allt redan nu och jag har knapp börjat... Idiot.
 
Kommer vara borta från jobbet en vecka pga av personliga skäl med början från nästa måndag och då ska jag ta mig fan bara träna! Promenera varje dag och styrketräna hemma! Måste komma igång! Ska även provlaga de recept jag skrivit ut på nyttig mat! Har ju till och med köpt speciella formar till t.ex. mugcake.
 
 
 

Gröt

Något jag måste lära mig att äta är gröt. Man blir ju sjukt mätt på det och det är kalorisnålt. Har köpt med mig havregryn och en burk med Önos lågkaloriäppelmos. Ska göra ett försök nu till frukost. Är sugen på att prova göra mugcake också, ser så himla gott ut!

Ja det här ser ju jättegott ut, inte... urk =/

Förväntad viktuppgång

Snark, så tråkigt att behöver skriva sånna här inlägg men ja, veckans vikt blev tyvärr +1,7 kg och det var rätt väntat. Har varit bortrest med jobbet och det ända vi har gjort är ätit och druckit alkohol.
 
Måste verkligen komma igång med träningen, det är den som allt fallerar på känns det som :( Har verkligen ingen motivation till det, inte ens promenader och det är så trist att jag inte kan hitta den lilla motivation jag verkligen behöver.
 
Glömde min Jawbone UP idag också så vet inte hur många kalorier jag förbränner idag... Inte en bra start på dagen alltså. Jag måste börja bränna 1000 kalorier per dag utöver min basala ämnesomsättning om jag vill lyckas gå ner 1 kg i veckan och det VILL JAG JU! Fan måste ta tag i det här NU!
 
Nu ska jag läsa ikapp alla era bloggar och hitta lite extra pepp och motivation!
 
 

Dagens 23/9-2013

Dagens mat:
2 dl havregryn (252 kcal)
50 g Önos lågkalori äppelmos (20 kcal)
 
1 Kantarellsoppa (440 kcal)
 
1 Liter sodastreamläsk (146 kcal)

Totalt: ? kcal

Veckorapport vecka 3

VIKT

Förra veckan:
93,6 kg

Nuvarande vikt: 95,3 kg

+/- denna vecka: +1,7 kg

Totalt tappade kilo: -0,6 kg
 
Enl. Tidsplan: -2,1 kg

Dagens 19/9-2013

Dagens mat:
1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)
 
1 Toast skagen (484 kcal)

Totalt: ? kcal

En kanske lysande idé

Som jag tidigare har skrivit så bor jag väldigt väldigt litet, vi snackar alltså under 30 kvm med sambo, hurdjur, säng, soffa, kök (inte kokvrå) så som ni förstår är det väldigt trångt hemma hos oss. Vi har inte direkt några öppna ytor och jag hade gärna haft ett eget rum där jag kunnat träna ifred.
 
För en stund sen kom jag ta mig fan på en riktigt bra idé! Har man inget extra rum får man fan fixa ett! Vi har i samma hus en tvättstuga med 2 tvättrum och 2 torkrum (vilka nästan aldrig används). Vet att det ena torkrummet är ganska litet men det andra tror jag är större. 1 av tvättstugorna är dessutom jättestor och ljus. Det bästa med tvättstugan? Jo det är rent där ;)
 
Jag har ju en yoga-matta hemma som jag kan använda, om jag skulle fixa typ hantlar eller en liten stång skulle jag kunna ha ett litet bärbart gym jag kan använda! Efter klockan 22:00 får man inte tvätta längre så då kan jag träna där obehindrat och annars bara ta ett torkrum om ingen mot förmodan skulle vilja torka sina kläder där :)
 
Måste luska vidare i detta idag! Nu blev jag lite mer pepp på att träna faktiskt hihi :) Problemet är ju som sagt att ta sig till gymmet och det är inte så kul att gå ut och gå när det spöregnar eller när det är mörkt helt själv. Nu jävlar ska jag fan fixa mig ett eget gym hemma!

 

Sjukt irriterad

Usch jag är så himla himla irriterad... Kaos på kontoret idag och folk är helt galna och flamsar bara runt vilket gör att jag som har sjukt mycket att göra inte kan koncentrera mig vilket gör mig riktigt irriterad. Min irritation gör det i sin tur ännu värre då det bara triggar dem att hålla på ännu mer, hej ond cirkel. Önskar bara att den här dagen tar slut NU så jag får åka hem.
 
Maten har gått skit också, känns som att hela den här veckan har varit skit på många sätt, speciellt matmässigt. Men men, friska tag från måndag med träning! Vi käkade lunch idag med jobbet ute och ikväll ska jag äta ute med släkten. Jag börjar hata mat... Hatar att det inte alltid finns möjlighet att välja nyttiga alternativ.
 
Helt ärligt, jag hade velat låsa in mig i en lägenhet eller stuga med ett gym och bara äta nyttigt som fan, inte träffa människor och bara träna. Det är typ min största dröm just nu. Allt kommer ivägen för det jag verkligen vill göra och de är ju att träna och äta nyttigt... Men tiden, jobbet, pengar, vänner ja allt sätter ta mig fan käppar i hjulen för mig just nu och mest av allt jag själv.

 

Dagens 18/9-2013

Dagens mat:
1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)

1 Wallenbergare med potatismos och ärtor (? kcal)
 
2 dl kikärtsröra med fetaost (? kcal)

Totalt: ? kcal

Promenix

Tog en promenad på lunchen. Kvavt som satan, glömde min astmamedicin och nu är jag helt svettig i mina finkläder jag har på jobbet, snark...

Men blev i alla fall 4,11 km vilket känns så himla lite på 59 minuter? Fast jag gick tillbaka och kollade lite på gammal statistik och det stämde med alla andra gånger jag promenerat. Har nog lite storhetsvansinne ibland.

Dock kollade jag min Jawbone UP nu när jag kom tillbaka och den visade att jag har gått 7987 steg redan idag och jag brukar ha gått typ 2000-2500 en vanlig jobbdag vid denna tid så det kändes bättre. Men ska ta upp det här med att promenera på jobbet, det va rätt skönt!
 
 

Pizza!?

Ja, inte den bästa maten... Usch på mig :( Denna vecka har blivit lite kaos och vet redan att jag inte komma ha gått ner något till vägningen på söndag. Vi ska ju som sagt bort med jobbet över helgen och kommer inte kunna ha någon kontroll över maten då... Ska självklart försöka ta nyttiga alternativ men eftersom vi inte har någon aning om vart vi ska så är det svårt att planera.
Men måste verkligen sluta med pizza och snask, har fuskat igår för det vart så kaos med allt och vi va ashungriga och sura så det blev helt fel med allt... Jag har ju hela kylen full med vegetarisk mat, måste börja avverka den...Och äta mer sallad! Tyvärr är min dressing jag hittade superfettig buhuuuu så måste hitta något annat gott att ha till! Eller helt enkelt ta mindre.

Från och med nästa vecka ska jag verkligen lägga in en högre växel! Då är det inget som är i vägen längre heller! Vill verkligen ner nu nu NU!!! Man måste börja nu liksom för att lyckas till sommaren. Tänker inte stressbanta ett år i april/maj för att bli smal till sommaren. Nu gör vi det här i rätt tid och på rätt sätt!


Dagens 17/9-2013

Dagens mat:
1/4 Cacciatora (238 kcal)
1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)

1/4 Cacciatora (238 kcal)
1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)

1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)
15 Bitar laxsushi (673 kcal)

Totalt: 1290 kcal

Jag hittade ett nytt té när vi var och handlade igår med smak av blueberry muffin! Köpte såklart med det hem och det luktar gott men var lite för beskt för min smak. Såg dock när jag googlade efter bilder att det även finns ett grönt té som ska smaka strawberry cupcake! Så idag ska jag gå på jakt efter det efter jobber :)
 
 

Inte som förväntat

Ja, måste nog säga att jag är lite besviken efter veckan, trodde vågen skulle visa mer än -0,5 kg :( Men men, får väl skylla mig själv då jag knappt rört något på mig. Hade en arbetskollega som sa upp sig så jag åkte på jouren fast jag inte skulle ha den...
 
Ska försöka komma igång med tränandet hemma idag. Blir nog inte så mycket promenader i veckan då det ska ösregna i princip varje dag... Lite depp känner jag mig nog idag. Mest besviken, på mig själv. Deppig att jag även måste visa mig i bikini i helgen inför människor jag inte vill visa mig i bikini för. Ingen matlust har jag heller...

 

Dagens 16/9-2013

Dagens mat:
2 Kopp Te (0 kcal)  

9 Bitar laxsushi (404 kcal)
1 Glas sodastreamläsk (46 kcal)
  ½ Cacciatora (477 kcal)
1 Chokladmuffin (263 kcal)

Totalt: 1189 kcal

Veckorapport vecka 2

VIKT

Förra veckan:
94,1 kg

Nuvarande vikt: 93,6 kg

+/- denna vecka: -0,5 kg

Totalt tappade kilo: -2,3 kg
 
Enl. Tidsplan: -1,4 kg

Dagens 15/9-2013

Dagens mat:
½ Liten Chiabata (133 kcal)
1,5 Kokta ägg (128 kcal)
16 g Kaviar (64 kcal)
 
1 Laxburgare
Potatismos
Ärtor
 
Totalt: ? kcal

Nervös

Vägning imorgon igen, jag är faktiskt lite nervörs. Det är nog rädslan av att inte ha gått ner som gör att jag blir nervös. När jag vägde mig flera gånger om dagen förut så viste jag ungefär hur mycke jag kunde förvänta mig att väga dagen efter. Denna vecka har jag heller inte fuskvägt mig en enda gång så imorgon blir förhoppningsvis en överraskning.
 
Har satt ut en ny rad i högra menyn där jag fyller i hur mycket jag minst borde gått ner om jag ska följa tidsplanen att gå ner till 65 kg innan juli nästa år. Jag måste som sagt gå ner 0,7 kg varje vecka minst så varje vecka kommer jag plussa på 0,7 kg på detta tal som nu ligger strax under min totala viktminskning sp man enkelt kan jämföra. Jag ligger alltså hitills bra till i tidsplanen då jag förra veckan borde ha gått ner minst 0,7 kg och gick ner 1,8 kg.
 
Detta ger även lite rum för de veckor som kanske inte är lika bra som andra veckor och då får man en chans att komma ikapp så att man hela tiden ligger enligt tidsplanen :)
 
 

Dagens 14/9-2013

Dagens mat:
50 g Rostade och saltade mandlar (274 kcal)
 
100 g Tigerräkor (61 kcal)
150 g Kokt bulgur (202 kcal)
3 tsk Tzatziki (105 kcal)
 
50 g Potatischips (260 kcal)
 
Totalt: 902 kcal

Dagens 13/9-2013

Dagens mat:
138 g Minirösti (261 kcal)
 
2 Skivor minirut (81 kcal)
20 g Bregott (136 kcal)
1,5 Kokt ägg (136 kcal)
20 g Kaviar (80 kcal)
 
9 Bitar laxsushi (404 kcal)
 
Totalt: 1090 kcal

Thinspo

Sorry att det bara blir så mycket dagens men vi har alltså kaos på jobbet, haha helt galet är det men ganska komiska saker händer :) Men jag kör på! Maten går i alla fall bra :)
 
 

Dagens 12/9-2013

Dagens mat:
9 Bitar laxsushi (404 kcal)
1 Glas sodastream läsk (46 kcal)
 
1 Piggeling (55 kcal)
 
1 Subway Chicken Teriyaki (355 kcal)
 
50 g Naturgodis (300 kcal)
 
Totalt: 1160 kcal

Eating with friends

Idag hade kunnat bli en dålig dag. En pizza-dag. Men nej, idag kommer bli en bra dag! Vi ska få besök ikväll av en vän och då kändes det bara lättast att köpa med pizza då det är tight om tid osv osv... Men då kom jag på att jag faktiskt kan köpa med mig en sushi från vårt sushiställe här på jobbet och äta istället - problem solved!
 
Det är så svårt att välja nyttiga alternativ när man t.ex. ska äta med andra och de frossar i diverse onyttiga godsaker. Som tur är väljer jag sushi 100 gånger om före pizza, mums!
 

Dagens 11/9-2013

Dagens mat:
1 Glas sodastream läsk (46 kcal)
0,5 Banan (62 kcal)
 
1 Toast skagen (484 kcal)
 
1 Glas sodastream läsk (46 kcal)
 
10 Bitar laxsushi (449 kcal)
 
Totalt: 1134 kcal

300 dagar kvar till Thailand

Idag är det exakt 300 dagar kvar tills vi har planerat att åka till Thailand. Jag har alltså 300 dagar på mig att nå mitt mål och förverkliga mina drömmar om en kropp jag är nöjd med och trivs i.
 
Jag vill gå ner 30,9 kg på dessa 300 dagar, vilket nu börjar kännas lite mycket... Det betyder att jag måste gå ner 100 g per dag, dvs 0,7 kg per vecka jämnt i 300 dagar. Realistiskt sätt så är jag tveksam. Okej att man i början går ner ganska snabbt, men sen brukar det stanna av och då finns det inga garantier att man går ner 0,7 kg per vecka. Speciellt inte om man hamnar på en platå.

Men hamnar jag under 70 kg till resan så är jag nöjd! Så lite har jag aldrig vägt i vuxet liv och jag har under den senaste tiden blivit lite mer realistisk i mitt tänkande ;)
 
Så jag ska köra på stenhårt! Har skrivit ut massa smaskiga nyttiga recept, ska bara hitta tid att göra dem! Har även fått hem min grönsakshackare som är superbra! Nu jäklar! Det bästa av allt är att även sambon är taggad på nyttig mat och det är så mycket enklare när man är 2 :) Dock kan denna vecka bli lite knasig då vi ska iväg på massa middagar och fika och shit men jag försöker hålla mig inom mina 1300 kcal!

 

Dagens 10/9-2013

Dagens mat:
1 Glas sodastream läsk (46 kcal)
 
50 g Babyspenat (8 kcal)
0,75 Tomat (16 kcal)
70 g Gurka (8 kcal)
50 g Paprika (15 kcal)
10 g Senap-limedressing (50 kcal)
20 g Ekologiskt jordnötssmör (113 kcal)
1 Glas sodastream läsk (46 kcal)
 
1 Subway Chicken Teriyaki (355 kcal)
 
1 Glas vitt vin (81 kcal)
20 g Ostbågar (100 kcal)
 
Totalt: 837 kcal

Subway chicken teriyaki

Jag har hittat något fantastiskt gott, mnom mnom mnom! Kommer bli min nya beroendegrej känner jag... Det här med att äta ut är ju inte alltid så nyttigt och förutom sushi så vet jag faktiskt inte så många bra alterantiv. Fören nu! Har nämligen upptäckt Subways chicken teriyaki mackor och OH MY GOD va goda dom är!
 
De innehåller endast 4,4 g fett och totala kaloriinehållet i en 15 cm macka är 355 kalorier baserat på Italienskt (ljust) bröd, sallad, tomat, lök, grön paprika och gurka! Tar man dessutom fullkornsbröd blir det ännu nyttigare (jag räknar dock samma kalorier då ja inte vet om fullkornsbrödet ger ett mindre kaloriinnehåll).

Så denna macka kan jag verkligen rekommendera, mums! :)
 

Dagens 9/9-2013

Dagens mat:
1 Skiva kneippbröd (75 kcal)
1 Kokt ägg (85 kcal)
15 g Lättmajonäs (46 kcal)
 
50 g Babyspenat (8 kcal)
0,75 Tomat (16 kcal)
2 Kokta ägg (171 kcal)
70 g Gurka (8 kcal)
50 g Mozzarella bollar (98 kcal)
50 g Paprika (15 kcal)
50 g Senap-limedressing (250 kcal)
 
200 g Korvstroganoff (312 kcal)
 
1 Mazarin (242 kcal)
 
Totalt: 1325 kcal

Veckorapport vecka 1

VIKT

Förra veckan:
95,9 kg

Nuvarande vikt: 94,1 kg

+/- denna vecka: -1,8 kg

Totalt tappade kilo : -1,8 kg
 
Enl. Tidsplan: -0,7 kg

Dagens 8/9-2013

Dagens mat:
1 Subway-macka chicken teryiaki (355 kcal)

 5 dl Blandsaft (175 kcal)
 
50 g Babyspenat (8 kcal)
0,75 Tomat (16 kcal)
2 Kokta ägg (171 kcal)
70 g Gurka (8 kcal)
50 g Mozzarella bollar (98 kcal)
50 g Paprika (15 kcal)
50 g Senap-limedressing (250 kcal)
 
Totalt: 1095 kcal

Dagens 7/9-2013

Dagens mat:
175 g Pizza (271 kcal)
 
1 Subway-macka chicken teryiaki (355 kcal)
 
9 Bitar Laxsush (404 kcal)
1 Glas Sodastream läsk (46 kcal)
 
Totalt: 1089 kcal

Träna hemma!

 
Har börjat samla på gif:ar med träning man kan göra hemma! :) Tänkte dra igång med det nästa vecka eftersom min jour är slut då och jag kommer va lite gladare och piggare! Har en hel mapp på datorn med olika övningar man kan göra ute eller hemma och jag ska testa dem på måndag och försöka knåpa ihop ett bra träningsschema! :) Ser fram emot vägningen på söndag (har inte fuskvägt mig en enda gång) och är både spänd och rädd för att inget har hänt. Har skött mig bra med maten (gått över med max 100 kcal kanske 2 dagar) och försökt röra på mig så gott jag hinner denna vecka. Ska bli skönt med lite lugn och ro nästa vecka så jag kan börja ta hand om min kropp på riktigt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens 6/9-2013

Dagens mat:
150 g Korvstroganoff (234 kcal)
 
1 Toast skagen (484 kcal)
 
1 Singoalla citron (64 kcal)
 1 Ballerina mumsbit (71 kcal)
 
175 g Pizza (271 kcal)

1 Liter sodastream läsk (140 kcal)
 
Totalt: 1265 kcal

Dagens 5/9-2013

Dagens mat:
2 Skiva kneipp bröd (150 kcal)
30 g Lättmajonäs (92 kcal)
2 Kokt ägg (171 kcal)
 
1 Toast skagen (484 kcal)
 
1 McChicken JR (345 kcal)

1 Liter sodastream läsk (140 kcal)
 
Totalt: 1381 kcal

Dagens 4/9-2013

Dagens mat:
1 Skiva kneipp bröd (75 kcal)
20 g Lättmajonäs (61 kcal)
1 Kokt ägg (85 kcal)
0,33 Liter sodastream läsk (46 kcal)
 
30 g Ekologiskt jordnötssmör (169 kcal)
 
200 g Korvstroganoff (312 kcal)
0,33 Liter sodastream läsk (46 kcal)
 
1 Piggelin (55 kcal)
 
50 g Kokt potatis (39 kcal)
50 g Fläskkarré (86 kcal)
½ Tomat (11 kcal)
20 g Gräddfil (28 kcal)
 
1 Liten bakelse (268 kcal)
 
Totalt: 1282 kcal

Trött, tröttare, jag...

Alltså jag är så sjuuuukt trött :( Har ju jouren på mitt jobb denna vecka vilket innebär att jag bara får sova mellan 00:00 - 05:00 varje dag vilket är grymt lite.. Dag 2 av veckan och jag är redan dödstrött, inte kul. Plus att jag nu dragit ner på mina kalorier till 1300 så allt kom på en gång.
 
Men jag kämpar på! Räknar kalorierna stenhårt (väger allt jag äter) och skriver upp det i ShapeUp. Vi har börjat planera vad vi ska laga hemma också och så gör vi matlådor varje dag så det inte blir problem på jobbet med lunch. Blir nog korvstroganoff ikväll (utan riset) och kanske lax imorgon om vi hittar någon billig. Största problemet just nu är ekonomin. Vi ligger väl inte sådär jättebra till ekonomiskt efter semestern och nyttig mat är ju tyvärr inte så billig... Men men! Vi hör på så gott det går! Gick en kvällspromenad igår och det var superskönt! Ska se om jag lyckas dra med sambon på en ikväll också, får ju ändå inte gå och lägga mig förens kl. 00:00...
 
 

Måttband - Check!

Sådär! Då har jag inhandlat ett nytt måttband och fyllt i mina mått från söndages invägning (ni kan se dem här). Så nu är jag lite gladare :) Maten går helt okej! Försöker hitta balansen till en lagom stor portion och har lärt mig att tacofärs innehåller sjukt mycket kalorier, huva! Nästa gång blir det bara 100 g :)
 
Tacos utan bröd är min favoritmat just nu! Så sjukt gott! Massa knapriga grönsaker, lite köttfärs, mager ost och så gräddfil... MUMS! Skulle kunna äta det varje dag :)

Tänkte väga mig varje söndag morgon och ta mina mått varje ny månad. Än så länge har jag varit duktig och inte vägt mig en enda gång sedan invägningen i söndags! Jag är faktiskt stolt över mig själv för det för jag är verkligen sjukt beroende av min våg... Så bara söndagar från och med nu :)
 
 

Dagens 3/9-2013

Dagens mat:
1 OneWhey High Protein Bar (220 kcal)
0,33 Liter sodastream läsk (46 kcal)
 
146 g Tacofärs (323 kcal)
100 g Gräddfil (120 kcal)
100 g Gurka (14 kcal)
110 g Paprika (32 kcal)
40 g Riven mager ost (96 kcal)
0,32 Liter sodastream läsk (46 kcal)
 
250 g Korvstroganoff (390 kcal)
 
Totalt: 1280 kcal

Irriterande...

Jag har snart vänt upp och ner på halva lägenheten i jakt på mitt måttbans så jag kan ta mina föremått utan större framgång... Blir nog till att köpa ett nytt idag efter jobbet. Har inte hunnit ta några förebilder heller... Men maten går bra! Räknar kalorierna stenhårt! Har jobbiga veckan på jobbet så lägger in träningen från och med nästa vecka... Men nu jävlar vänner!

Dagens 2/9-2013

Dagens mat:
1 Glas vatten (0 kcal)
1,5 kokt ägg (128 kcal)
1 msk lättmajonäs (46 kcal)
 
9 bitar laxsushi (404 kcal)
1 Glas vatten (0 kcal)
 
0,75 Liter sodastream läsk (105 kcal)
 
175 g Tacofärs (387 kcal)
100 g Gräddfil (120 kcal)
100 g Gurka (14 kcal)
110 g Paprika (32 kcal)
40 g Riven mager ost (96 kcal)
 
Totalt: 1433 kcal

Dagens 1/9-2013

Dagens mat:
1 Glas vatten (0 kcal)
2 Skivor grekiskt lantbröd (145 kcal)
20 g Bregott (136 kcal)
20 g Kalles kaviar (80 kcal)
 
100 g Banan (101 kcal)
 
1 Glas vatten (0 kcal)
16 g Sallad (2 kcal)
50 g Gul paprika (14 kcal)
28 g Champinjoner (7 kcal)
70 g Gurka (10 kcal)
2 Kokta ägg (170 kcal)
70 g Majs (50 kcal)
70 g Tonfisk i olja (133 kcal)
50 g Gräddfil (60 kcal)
 
50 g Färdigköpta popcorn (292 kcal)
1 Ruta toblerone vit (134 kcal)
 
Totalt: 1335 kcal

Invägning 1 september 2013

Invägning 1/9-2013

Vikt

95,9 kg

Hals

37 cm

Armar

42,5 cm

Under brösten

98 cm

Midja

102 cm

Mage

123 cm

Höft

114 cm

Rumpa

116 cm

Lår

 70 cm

Vader

 40 cm


Vågen
FAT:  %
TBW:  %

RSS 2.0