Livet <3

Det händer så sjukt mycket saker i mitt liv just nu, hinner knappt med. MEN, för en gångs skull är det bra och roliga saker! :) Förutom att jag har varit bortrest på en helt underbar city weekend så har även en av mina mest efterlängtade förhoppningar uppfyllts....
 
... JAG HAR FÅTT EN NY LÄGENHET!!! :D Alltså jag är så sjukt glad så det finns inte! Och inte nog med det, jag flyttar troligtvis nu redan i juni! Galet! Så jag kommer säga hejdå till min pyttelilla etta (som varit den största lägenheten jag bott i under mitt vuxna liv) och få en ny lägenhet som är 30 kvm större än den jag har nu! Det är alltså mer än dubbelt så stort! Glädjen går inte att beskriva!
 
Och det bästa av allt, jag kommer att få ett ordentligt kök! :D Har redan köpt ett matbord för det är det jag har saknat mest av allt de senaste åren. Så trött på att äta med tallriken i knät i soffan. Det är en av anledningarna till varför vi käkat ute så mycket senaste tiden. Så jag är sååå glad :) Men det är så mycket som måste fixas och donas nu innan flytt så hej och hå.
 
Enda nackdelen är att hyran landar på nästan 9k vilket jag tycker är sjukt mycket... Men värt! Så det kommer automatiskt bli så att jag kommer behöva laga mat hemma + att jag kommer ju vilja vara hemma nu och pyssla i nya lyan så förhoppningsvis kommer jag inte ränna runt ute på diverse matställen utan lägga pengar på lägenheten. Så förhoppningsvis kan jag även komma igång med viktminskningen nu i och med att min matsituation kommer att förändras helt :)
 
Jag är GLAD! :)
 

Shut up and dance with me

För att berätta något roligt också så har jag.... skrivit in mig på en danskurs! Verkligen utanför min comfort zone men känner att jag behöver göra något nytt i mitt liv. Tillbringar alldeles för mycket tid på att vara stressed, ledsen och oroad... Vill göra det här för mig nu så nu ska jag prova det här i 1 månad och se hur det går. Kanske hittar jag även en träningsform som jag gillar och det är ju bara en bonus! Let's dance nästa!
 

När det tär på en

Ja nu har det återigen varit tyst på bloggen, ja vet. Jag är verkligen i en jävla svacka just nu och verkar inte kunna kravla mig upp. Det hela har att göra med mitt och sambons uppbrott och allt tjafs däromkring. Det är sjukt jobbigt och det suger så otroligt mycket energi ur en.
 
Vi har träffats ganska mycket sedan han flyttade ut och hängt och han har sovit hos mig några gånger (utan att något hänt för jag har sagt ifrån och bara då blir de sura miner). Men vi ryker alltid ihop och det slutar med att vi säger massa taskiga saker och båda blir arga och ledsna. 
 
Nu rök vi ihop på riktigt igår och han drog imorse, lämnade massa grejer hos mig och blockerade mig från att kunna ringa honom. Alltså jag kan inte med ord förklara hur jobbigt det är att ha att göra med en människa som beter sig så. Men jag kan heller inte förklara varför jag håller mig fast vi honom och inte bara bryter kontakten helt. Nu tror jag dock att vi är där på den gränsen där vi nog inte kommer höras på ett tag.
 
Dock har vi ju 2 katter och han har hotat med att skicka någon som ska hämta den ena som då är hans. Han skulle "höra av sig" eftersom allt alltid ska vara på hans villkor. Det gör mig ledsen att skiljas från katten, men förnuftet säger åt mig att bara släppa den utan bråk så kan vi gå skilja vägar sen och leva på varsitt håll helt tills vi släppt varandra och kanske kan vara vänner i framtiden.
 
Just nu är det bara.... jobbigt att leva.

Dagens 5/5-2015

Morgonvikt: ? kg
 
Dagens mat:
1 Glas vatten (0 kcal)
 
1 kopp varm choklad ( kcal)
 
Summa kalorier: ? kcal
 
Träning:
-
 
Dagens steg:  
? steg

New goals

Jag satt lite igår och tänkte tillbaka på när jag vägde som minst. Kommer speciellt ihåg ett tillfälle då jag var med mamma och provade kläder och i princip allt jag provade passade och satt snyggt. Jag kommer ihåg att jag just i det ögonblicket vägde 75 kg.
 
Tror jag ska byta min målvikt till 75 kg, och lyckas jag nå det målet så sätter jag nya mål om jag fortfarande inte känner mig nöjd. Dels för att 75 kg känns mer nåbart, då behöver jag gå ner 24,6 kg och dels för att jag vet att jag kan gå ner till 75 kg då jag har gjort det förut.
 
Eftersom jag inte har lyckats komma igång med varken mat eller träning på de 4 månader som gått på detta år är det ju omöjligt att nå det målet till augusti som jag önskat. Men har bara mig själv att skylla för det. Nåja, kommer inte ge upp och köra på nu fram till augusti. Skulle i alla fall vilja komma under 90 kg, det är 10 kg på 12 veckor och det känns som ett realistisk mål. Allt därtill blir ett plus om jag lyckas gå ner mer än så.
 
 

MIA

Sorry för att jag har varit lite missing in action senaste dagarna. Känns som att den här härvan med exet aldrig tar slut. Vi umgås och bråkar hipp som happ och det tär så jäkla mycket på mig... Ändå kan jag inte hålla mig borta och säga nej. Men nu rök vi ihop ordentligt i förrgår och då kände jag att jag verkligen fick nog... Känner inte alls för att ses nu eller ställa upp som jag annars alltid gör. Så förhoppningsvis får vi en riktig paus från varandra nu när vi är osams och kommer nog inte höras.
 
Och plötsligt var det bara 12 veckor kvar till bröllop... Tiden går sjukt fort och man ångrar att man inte tog tag i saker för 4 månader sedan. Fattar ni att det redan har gått 4 månader av det här året? Hur sjuk? Galet... Har i alla fall rensat lite hemma i köksskåpen och ätit upp mat jag har hemma. Jag försöker spara pengar till resan jag ska göra här nu i maj så försöker leva supersnål och äta det som finns hemma.
 
Har börjat promenera med min kära far också :) Riktigt trevligt. Alltid roligare att gå med någon och han tackar sällan nej till att få komma ut. Och nu när det börjar bli varmare ute så kan man promenera senare på kvällarna också om man inte hinner direkt efter jobbet. Ska sluta boka upp mig på saker nu också som jag nämnde innan. Har ganska mycket inplanerat nu kommande 2 veckor men därefter ska jag bara boka in massa me-time!
 
 

Dagens 4/5-2015

Morgonvikt: 99,6 kg
 
Dagens mat:
1 Glas vatten (0 kcal)
1 banan (125 kcal)
 
1/2 lunchpizza (534 kcal)
 
2 mackor med ost (330  kcal)
1 kopp kaffe (20 kcal)
 
1 Glas vitt vin (105 kcal)
 
Summa kalorier: 1114 kcal
 
Träning:
-
 
Dagens steg:  
9 260 steg

Veckorapport vecka 2

VIKT
Förra veckans vikt: 99,9 kg
Nuvarande vikt: 99,6 kg
+/- denna vecka: -0,3 kg
Totalt tappade kilo: -0,4 kg

Ingen annan rör mig som du

Vet att du inte är bra för mig
Tror jag behöver dig ändå
Vi träffas, har sex i bland
Du ringer ditt ex i bland, vad fan händer

Båda vet nog att vi träffar andra
Men vi blundar när vi gör det med varandra
Tar emot när du ber mig att stanna
Går jag hem så ringer du till någon annan

Kan inte få det till sakna dig
Ändå är det dig jag tänker på
Såklart det blir fel i bland
Speciellt när vi ser varann, med nån annan

Du vill ha nåt som håller i längden
Men du vet att vi gjorde det bättre
Går därifrån för jag kan inte se dig

Nu står vi här, hur fan gör vi nu
När alla vår lögner är slut
och det vi håller på med är sjukt
Men ingen annan rör mig som du
nej ingen annan rör mig som du

Jag vill inte ta på dig, va med dig
Jag vill bara ta på dig, va med mig
Lilla Baby känns det ensamt nu
Jag kan ångra ibland att vi fucka ur

Vi ser inte solen
Ingen sand mellan tårna
Ingen fucking semester
Men vi vill inte jobba

Det känns som vi går där med ångest tillsammans och väntar på sommarn
Vem bryr sig om vintern, om våren, om hösten, det funkar på sommarn
Vi bråkar, vi skriker, vi knullar, vi blundar tillsammans och somnar
Men när ska vi vakna?

Nu står vi här, hur fan gör vi nu
När alla våra lögner är slut
och det vi håller på med är sjukt
Men ingen annan rör mig som du
nej ingen annan rör mig som du
För alla våra lögner är slut
och det vi håller på med är sjukt
Men ingen annan rör mig som du
Nu står vi här, hur fan gör vi nu

Om vi fann en dröm, var den redan dömd, förlåt
Men du vill ändå ge den en chans och jag undrar hur tänker du nu
Du har redan glömt, vi är bara lögn, förlåt
Men en ganska viktig detalj är att jag inte känner som du
Om det fanns en dröm, var den redan dömd, förlåt och vi båda vet det är sant

Nu står vi här, hur fan gör vi nu
När alla våra lögner är slut
och det vi håller på med är sjukt
Men ingen annan rör mig som du
nej ingen annan rör mig som du

För alla våra lögner är slut
och det vi håller på med är sjukt
Men ingen annan rör mig som du
nej ingen annan rör mig som du


RSS 2.0