Fas 1 - HALVVÄGS

Woho! Min 1,5 veckas hetsätning är nu ett minne blott och jag är tillbaka där jag var efter shakes-månaden och lite till :) Vägde in mig på 86,6 imorse så en ny "lägsta vikt" på flera år! Så skönt! Älskar att dricka shakes...!
 
Jag har dock varit sjuk i 2 veckor och just nu käkar jag antibiotika så får inte träna alls vilket suger... Vill verkligen komma igång med det nu nu nu! För nu är jag exakt halvvägs till 75 kg! Har gått ner lika mycket som jag vill gå ner innan min resa :) Så 11,6 kg kvar, och det enklaste sättet att nå det målet är att röra mer på sig! Så så fort jag blir frisk ska jag försöka träna så ofta jag bara hinner! Får offra att träffa kompisar och sånt ett tag för just nu är målet det viktigaste för mig. Och då slipper man även ät-fällorna som kommer med att träffa människor... huvva!
 
Eftersom jag inte får röra på mig så hoppas jag inte på något minus denna vecka, men om jag lyckas hålla mig kvar på samma vikt till nästa invägning så är jag glad :) Sedan ska jag kötta på som fan med träningen från och med tisdagen (dans på måndag) och svettas bort resterande kilon innan semestern :)
 
Har även delat upp min vikttabell som jag har till höger på bloggen i 2 olika faser. Den första fasen är att gå ner till 75 kg. Därefter ska jag känna efter hur jag känner mig, hur jag ser på min kropp och så vidare och efter det sätta ett nytt slutmål. När någonstans tänker jag börja styrketräna också för just nu kör jag som sagt bara konditionsträning för det funkar bäst för förbränningen och ger snabbast resultat.
 
Jag är glad :)
 
 

Kommentarer
Postat av: ifiwerethinn

Grymt!!!!! :D

2017-02-21 @ 13:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0