Alltså, wow.

Inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag faktiskt skulle lyckas gå ner så mycket, och på bara 1 månad! Jag är galet stolt, glad och full med endorfiner och energi! Hela jag bubblar! Minns inte när jag var så här glad och lycklig senast...! Underbar känsla!
 
Jag visste att jag skulle gå ner några kilon på bara shakes, det gör man ju alltid, men tippade på 6 kg max 7 kg om jag verkligen kämpade och tränade. Men imorse pekade vågen på -10,8 kg vilket är nästan 11 kg på 1 jävla månad! Helt insane!!! :D 2 dagar kvar på denna månad och om jag har riktig tur så kanske vågen pekar på -11 innan onsdag, men känner just nu faktiskt inte att det spelar någon roll :) Är mer än nöjd över mitt resultat!
 
Så 2 dagar kvar med shakes och sen maaaaaat! <3 Detta ska jag fira ikväll med ett riktigt svettigt bugg-pass! :)
 
 

Vikt och mått efter 1 månad

Mått efter 1 månad

Vikt

87,4 kg (-10,8 kg)

Hals

36,7 cm (-0,5 cm)

Armar

42 cm (-1 cm)

Under brösten

96 cm (-5 cm)

Midja

100 cm (-9 cm)

Mage

118 cm (-8 cm)

Höft

110 cm (-4 cm)

Rumpa

110 cm (-16 cm)

Lår

 66 cm (-6 cm)

Vader

41,5 cm (-1,5 cm)

 

Viktrapport vecka 4

VIKT
Förra veckans vikt: 89,2 kg
Nuvarande vikt: 87,4 kg
+/- denna vecka: -1,8 kg
Totalt tappade kilo : -10,8 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 31,6
Nuvarande BMI: 31,0
Totalt minskat BMI: -3,8

Oumph!

Alltså, har ni provat Oumph någon gång? Så sjuuuuukt gott! Och mycket protein! Och underbar konsistens! 100% vegansk också! Har på känn att jag kommer bli besatt av det nu när jag börjar äta igen :)
 
Det finns ju redan på olika restauranger och snabbmatskedjor att man kan välja oumph istället för kött vilket är asnice! :) Och finns så mycket man kan laga med oumph då det finns i så många roliga alternativ. Verkligen superpeppad på att få prova massa nya smaksiga recep!
 
Jag har en påse pulled Oumph hemma, så det blir nog det och broccolie på onsdag som sagt, och det bästa är att det bara innehåller 120 kalorier per 100 g! Ja tack! :D
 
 

So what's next...?

Så, vad är planen nu då! Jo, från och med onsdag ska jag som sagt börja intruducera "vanlig" mat i mitt liv igen. HURRA! Men, den här gången ska jag vara väääldigt försiktig för det är alltid här det fallerar, man blir galen när man får äta igen.
 
Så, planen är att resten av  den veckan, samt veckan efter endast är 1 mål om dagen, troligtvis middagen. Resten av dagen dvs frukost och lunch kommer jag fortsätta att dricka shakes. Dessa mål kommer i alla fall till en början att bestå mest av grillade grönsaker, oumph och eventuellt lite fisk? Sedan ska jag börja lägga in ägg och kyckling i min kost, men tanken är att jag i så stor del som möjligt ska utesluta kolhydrater.
 
Ska bli sjukt gott att få knapra på något som smakar annat än chokladbar och caffeshake i alla fall ;D Det första jag ska äta på onsdag är ångkokt broccolie med en klick tryffelaioli och kanske lite oumph till det, längtar som en galning! MUMS!
 
Sedan veckan efter ska jag byta ut ännu en shake mot mat, och samma sak vecka 3, då försöka att äta 3 mål om dagen och kanske någon frukt till mellig :)
 
Och det viktigaste av allt, fortsätta att träna som jag gör nu dvs undefär varannan dag. Träningen gör sån himla skillnad! Och jag har ett så bra flow så nu är det bara att köra på! :)
 
 

2 dagar

Längtar så himla mycket tills på måndag när invägning nummer 4 är. Då ska jag även ta nya mått. 1 månad med shakes har då passerat, crazy! Och jag är så stolt att jag har gjort hela utan att fuska :)
 
Det har verkligen gått över förväntan och jag har beställt och fått hem min airfryer nu så är redo att få laga massa smaskig mat från och med onsdag! Var inne på en thaiaffär nära mig och köpte massa soya och ostronsås och sånt så att man kan marinera grönsaker och sen grilla dom i maskinen, kommer bli så himla gott, mums! Vet inte om jag längtar mest till vägningen på måndag eller att få äta något på onsdag haha! :)
 
 

Sååå nära

Alltså... minus 9 kg på 3 veckor!? Kunde inte ens ha drömt om bättre resultat! :) Så himla nöjd, och så himla peppad! Och jag är så otroligt glad att jag har kommit igång med min träning också! Försöker att träna i alla fall minst varannan dag!
 
Nu är det bara 1 vecka kvar på shake-månaden, och går jag ner 1 kilo till så har jag gått ner 10 kg på en månad! Helt insane! :D Bästa kick-starten ever!

Viktrapport vecka 3

VIKT
Förra veckans vikt: 91,2 kg
Nuvarande vikt: 89,2 kg
+/- denna vecka: -2,0 kg
Totalt tappade kilo : -9,0 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 32,3
Nuvarande BMI: 31,6
Totalt minskat BMI: -3,2

Viktrapport vecka 2

VIKT
Förra veckans vikt: 93,6 kg
Nuvarande vikt: 91,2 kg
+/- denna vecka: -2,4 kg
Totalt tappade kilo : -7,0 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 33,2
Nuvarande BMI: 32,3
Totalt minskat BMI: -2,5

Still going strong

Jag måste faktiskt säga att jag är förvånad över mig själv som kört på nu i snart 2 veckor utan fusk. Aldrig hänt förut haha... Stolt :) Kanske är det min belöning som väntar om jag klarar en månad som motiverar, jag hoppas!
 
Denna vecka blir det inga minus 4,6 kg tyvärr haha, men jag är glad om ja lyckas gå ner 2 kg i alla fall, dock tveksamt. Har haft en liten platå senaste dagarna... Men det gör mig bara mer motiverad att dra till gymmet både idag och imorgon så ska verkligen försöka göra det. Ska dock rensa i min källare idag så får se hur pass trött jag är efter det.
 
Jaja, bara å kötta på! :)
 
 

Viktrapport vecka 1

VIKT
Förra veckans vikt: 98,2 kg
Nuvarande vikt: 93,6,2 kg
+/- denna vecka: -4,6 kg
Totalt tappade kilo : -4,6 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 34,8
Nuvarande BMI: 33,2
Totalt minskat BMI: -1,6

pillz pillz pillz

Såg att Vill bli smalast hade provat några naturtabletter som funkade bra, och som den piller-junkie jag är så var jag snabb på att beställa till mig själv också för att prova... Ooops. Ganska lång leveranstid dock så hoppas de kommer innan 1:a februari när jag ska sluta med shakesen och börja äta "vanlig" mat då man ska ta en innan frukost.
 
De heter Baschi och innehåller naturliga ingredienser (får man hoppas...) så ska bli spännande och se! Beställde för 2 månader direkt för de va rätt billiga, $16 och gratis frakt. Så hoppas de funkar lika bra som SlimeX gjorde innan de bytte ägare och skickade skit...
 
Grymt peppad 2017 måste jag säga! Och till och med lite blogg-sugen tydligen haha... Men det går bra! Vikten tickar nedåt och idag har jag till och med tränat 1 timme så mår riktigt bra nu! Spännande med vägning på måndag! Började egentligen förra söndagen men tycker det är skönast att ha invägning på måndagar så kommer köra på det nu också.
 
Numåltidsbar och TV-serie i sängen <3
 
Aloe 23%,
Cassia Seed 18%, 
Lotus Leaf 13%,
Garcinia Cambogia 11%,
Starch 35%
 

Philips Airfryer

Snart 1 vecka avklarad på shakes dieten, skönt! Har faktiskt gått väldigt bra, inget fusk alls! Kanske för att jag har mitt mål att om jag klarar 1 månad så får jag köpa en airfryer? :) Ska ju köra med min arbetskollega men hon var tvungen att skjuta på sin start en vecka så hon ska köra igång nu på måndag, skönt! Kul att ha en kompis på jobbet som sagt när alla andra äter maaaaaaat hehe...
 
Alltid jobbigast på helgen. Hade sån lust igår att bara äta riskakor med smör och kaviar men jag stod emot. Tog ett stort glas vatten istället och en bar så gick det över. 2 helgdagar kvar att överleva nu bara, huvva! Kanske ska försöka ta mig iväg till gymmet idag. Känner mig lite rastlös. Bara gå på bandet och lyssna på en pod. Rörde mig seriöst inte från sängen igår och det märktes på vågen idag. Har gått ner minst 0,5 kg varje dag sen jag började förra veckan, och idag hade det knappt rört sig. Oh well, på't igen bara :)
 
Nu ska jag ta mig ut i snöyran! :)
 
 

Shakes

oj oj oj, 3 inlägg ;) nä, men planerar som sagt inte att börja blogga dagligen för känner inte att jag hinner det just nu. Men vill gärna fortfarande använda bloggen för att dokumentera saker. Är så sjukt glad att jag kan gå tillbaka och läsa gamla inlägg och se gamla vikt och mått, blir sjukt peppad av att jag faktiskt har lyckats förut.
 
Glömde ta mått 1:a januari så hittade dessa från några år tillbaka, tänker att det nog är samma. Ska dubbelmäta när jag kommer hem idag. 
 
Började ju som sagt med shakes 1:a januari och än så länge så kör jag på utan fusk. Går bra :) Känns bra! Hoppas att jag kan få en bra kickstart i januari, är supermotiverad och jäkligt glad att jag har min arbetskollega som ska köra med mig <3
 
4 dagar avklarade, 27 kvar :)

Vikt och mått 1:a januari 2017

Startmått 1/1-2017

Vikt

98,2 kg

Hals

37 cm

Armar

43 cm

Under brösten

101 cm

Midja

109 cm

Mage

126 cm

Höft

114 cm

Rumpa

126 cm

Lår

 72 cm

Vader

 43 cm

 

RSS 2.0