So what's next...?

Så, vad är planen nu då! Jo, från och med onsdag ska jag som sagt börja intruducera "vanlig" mat i mitt liv igen. HURRA! Men, den här gången ska jag vara väääldigt försiktig för det är alltid här det fallerar, man blir galen när man får äta igen.
 
Så, planen är att resten av  den veckan, samt veckan efter endast är 1 mål om dagen, troligtvis middagen. Resten av dagen dvs frukost och lunch kommer jag fortsätta att dricka shakes. Dessa mål kommer i alla fall till en början att bestå mest av grillade grönsaker, oumph och eventuellt lite fisk? Sedan ska jag börja lägga in ägg och kyckling i min kost, men tanken är att jag i så stor del som möjligt ska utesluta kolhydrater.
 
Ska bli sjukt gott att få knapra på något som smakar annat än chokladbar och caffeshake i alla fall ;D Det första jag ska äta på onsdag är ångkokt broccolie med en klick tryffelaioli och kanske lite oumph till det, längtar som en galning! MUMS!
 
Sedan veckan efter ska jag byta ut ännu en shake mot mat, och samma sak vecka 3, då försöka att äta 3 mål om dagen och kanske någon frukt till mellig :)
 
Och det viktigaste av allt, fortsätta att träna som jag gör nu dvs undefär varannan dag. Träningen gör sån himla skillnad! Och jag har ett så bra flow så nu är det bara att köra på! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0