Viktrapport vecka 10

VIKT
Förra veckans vikt: 83,5 kg
Nuvarande vikt: 82,6 kg
+/- denna vecka: -0,9 kg
Totalt tappade kilo : -15,6 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 29,6
Nuvarande BMI: 29,3
Totalt minskat BMI: -5,5

Platå....

Denna vecka har jag verkligen stått still på vågen, supersegt... Känns som att det alltid blir så när jag sätter ett detmål som nu att komma under 80 kg innan månaden är slut, suck. Blir nog inte så... Och jag som har dansat dubbla pass både i måndags och i tisdags. Trist. Men men, på't igen bara.
 
Jag har en deppdag idag. Eller depp och depp. Inget känns helt enkelt bra. Solen skiner och alla skickar snaps att de är ute och gör saker och bla bla bla. Här sitter jag, ensam, i min säng och jobbar. Känner inte för att göra någonting. Orkar inte. Jag har jättemycket vänner, det är inte det. Men känner mig ändå alltid ensam. Alla börjar bli så "vuxna" och ska skaffa barn och gifta sig och hej och hå men jag är på en helt annan plats i mitt liv liksom...
 
Enda positiva är att jag i alla fall har gått ner 15 kg nu sedan 1:a januari, yay! Så passade på att ta lite nya bilder imorse. Men inte ens dom gjorde mig peppig och glad. Trodde det skulle synas mer, men känner mig fortfarande tjock och klumpig... Usch, ingen bra kropps-dag idag känner jag. Ska pyssla lite hemma och sen ta mig iväg till gymmet.
 
 

Ny månad, nya tag

Alltså wow! -3,1 kg denna vecka! ;D Mant tackar! Har dragit igång med en ny shakes-månad, så tänkte försöka köra hela mars också, blir så sjukt peppad av det och det går så bra! :) Träningen flyter på helt okej också, försöker träna när jag hinner och har ju även dansen :) 
 
En sak som gör mig sjukt glad är att jag är under 84,5 kg, för det betyder att mitt BMI nu har gått från att ligga på fetma till att istället ligga på övervikt och bara det känns som ett sånt jäääävla achievement! Har inte vägt så lite som jag gör nu på typ 5 år och jag är så motiverad och glad! Har väntat på att hitta mitt flow, för när jag väl ger mig fan på något på riktigt, då går jag all in 200%.
 
 Kan ni fatta att jag är under 80 kg om jag går ner 3,5 kg till? Det är helt insane! Förra sommaren vägde jag liksom 105 kg, och nu är jag "snart" nere på mitt all time low (74 kg). Galet. Blir så jäkla glad! :) Nu ska jag verkligen bli mitt bästa jag. 2017 ska fan bli mitt år efter allt jävla skit som hände 2016...
 
PEPP! Nu kör vi, 3,6 kg innan mars är slut, LET'S DO IT!
 
 

Viktrapport vecka 9

VIKT
Förra veckans vikt: 86,6 kg
Nuvarande vikt: 83,5 kg
+/- denna vecka: -3,1 kg
Totalt tappade kilo : -14,7 kg
 
BMI
Start-BMI: 34,8
Förra veckans BMI: 30,7
Nuvarande BMI: 29,6
Totalt minskat BMI: -5,2

RSS 2.0