Platå....

Denna vecka har jag verkligen stått still på vågen, supersegt... Känns som att det alltid blir så när jag sätter ett detmål som nu att komma under 80 kg innan månaden är slut, suck. Blir nog inte så... Och jag som har dansat dubbla pass både i måndags och i tisdags. Trist. Men men, på't igen bara.
 
Jag har en deppdag idag. Eller depp och depp. Inget känns helt enkelt bra. Solen skiner och alla skickar snaps att de är ute och gör saker och bla bla bla. Här sitter jag, ensam, i min säng och jobbar. Känner inte för att göra någonting. Orkar inte. Jag har jättemycket vänner, det är inte det. Men känner mig ändå alltid ensam. Alla börjar bli så "vuxna" och ska skaffa barn och gifta sig och hej och hå men jag är på en helt annan plats i mitt liv liksom...
 
Enda positiva är att jag i alla fall har gått ner 15 kg nu sedan 1:a januari, yay! Så passade på att ta lite nya bilder imorse. Men inte ens dom gjorde mig peppig och glad. Trodde det skulle synas mer, men känner mig fortfarande tjock och klumpig... Usch, ingen bra kropps-dag idag känner jag. Ska pyssla lite hemma och sen ta mig iväg till gymmet.
 
 

Kommentarer
Postat av: H

Du är skitgrym!

Svar: Gulle du <3
Think Thin

2017-03-12 @ 13:29:43
Postat av: Ifiwerethinn

Du är grym!!!!
Jag känner mig oxå mycket ensam trots människor omkring mig... man känner sig verkligen som att man är den ensammaste människan på jorden...

Svar: Ja =\ Men det går så mycket i perioder för mig... Ena stunden är jag den ensammaste människan på jorden, och andra njuter jag sååå mycket av att vara själv. Oh well!
Think Thin

2017-03-13 @ 17:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0