30 days vegan

Jag funderar på att köra en vegan-månad när jag börjar äta igen. Dels för att det är lättare att äta nyttigt tycker jag om man äter vegetariskt, och äter man dessutom veganst är det så mycket onyttigt som man inte "får" äta så känner att det hade varit en rolig challenge. Det finns ju så himla mycket roliga recept jag vill testa, och jag har provat att göra en romsås på ifraiche som blev svingod. Längtar tills jag får börja äta igen haha... 
 
Lite frustrerad över vågen nu dock. Har gått upp ett kilo? Blir alltid lika irriterad och förvånad fast jag vet att det säkert har med vattenvikt att göra eftersom jag inte äter något annat än shakes och barer. Så från att ligga på 84 kg så är jag plötsligt uppe på 84,9 kg imorse :( Den va inte så kul. Dessutom va jag och dansa igår så hade ju hoppats på att få se 3:an idag men det kan jag ju drömma vidare om...
 
Jaja, kämpar på och hoppas att jag i alla fall hinner gå ner till 82,5 innan månaden är slut. Det är mitt mål. Allt annat skulle vara en bonus. Idag ska jag i alla fall ut på en långpromenad med en kompis :)
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är ju inte konstigt att du går upp när du håller på o jojobantar såhär. Din kropp mår ju säkert skit av att aldrig få vanlig mat på regelbundna tider. Kan du inte börja ta hand om din kropp ist för att bara fokusera på vikten hela tiden... lovar att du kmr må bättre om du börjar prioritera din hälsa ist.

Svar: Japp! Ska ta hand om den efter min shakes-månad ;) lovar! Behöver den här kickstarten för att orka köra på.
Think Thin

2017-09-13 @ 12:26:27
Postat av: Daniella

82 är ju jättebra, sist jag var här inne och läste var du på tresiffrigt om jag inte minns helt fel!!

Svar: Ja det kan nog stämma! Tog ett beslut att dricka shakes och sedan dess så har jag mer eller mindre hållt mig nere :)
Think Thin

2017-09-14 @ 18:51:02
URL: http://www.daniellachanelle.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0