Planz and stuffz

Yo godingar!
 
Här händer det inte så mycket som vanligt nej... Men så är livet ibland! Just nu kör jag ett light shakes-rally då vi ska spontanåka utomlands nästa helg så försökt att droppa några kilon tills dess. Sedan ska vi som sagt satsa på promenader och kolhydratsfri kost i den mån det går tills vi drar på långsemester i augusti.
 
Var så himla bra på att hålla mig till mina nya vanor innan jag träffade min nya sambo. Sedan tog vi hand i hand ett gemensamt kliv in i sambofällan och gick upp 12 kilo var. Härligt! Men en sak som är skönt är att vi i alla fall har samma problem med mat. Så vi är lite "in it together" så det gör att det känns lite lättare med allt.
 
Vägde in mig på 94,4 kg förra helgen, vilket nästan är där jag startade 1 januari 2017 när jag gick ner 16 kg. Men men, inte så mycket att deppa för, det är som det är och jag har i alla fall hittat kärleken och är lycklig! Nu ska vi bara tillsammans bli hälsosamma igen så vi kan vara både fit och glada :)
 
Har kört shakes sedan förra lördagen med lite fusk här och var och låg igår nere på 91,3 kg. Så med lite vilja och effort kanske jag lyckas ta mig under 90 kg i alla fall innan vi åker. Är i alla fall peppad på att nå det målet så ska kämpa!
 
 

RSS 2.0