Planz and stuffz

Yo godingar!
 
Här händer det inte så mycket som vanligt nej... Men så är livet ibland! Just nu kör jag ett light shakes-rally då vi ska spontanåka utomlands nästa helg så försökt att droppa några kilon tills dess. Sedan ska vi som sagt satsa på promenader och kolhydratsfri kost i den mån det går tills vi drar på långsemester i augusti.
 
Var så himla bra på att hålla mig till mina nya vanor innan jag träffade min nya sambo. Sedan tog vi hand i hand ett gemensamt kliv in i sambofällan och gick upp 12 kilo var. Härligt! Men en sak som är skönt är att vi i alla fall har samma problem med mat. Så vi är lite "in it together" så det gör att det känns lite lättare med allt.
 
Vägde in mig på 94,4 kg förra helgen, vilket nästan är där jag startade 1 januari 2017 när jag gick ner 16 kg. Men men, inte så mycket att deppa för, det är som det är och jag har i alla fall hittat kärleken och är lycklig! Nu ska vi bara tillsammans bli hälsosamma igen så vi kan vara både fit och glada :)
 
Har kört shakes sedan förra lördagen med lite fusk här och var och låg igår nere på 91,3 kg. Så med lite vilja och effort kanske jag lyckas ta mig under 90 kg i alla fall innan vi åker. Är i alla fall peppad på att nå det målet så ska kämpa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker du borde söka till biggest loser så du kan få hjälp o lära dej äta normalt och inte förstöra din kropp med all bantning!

2018-05-13 @ 01:17:18
Postat av: Anonym

Sluta med med dom där bantningsdryckerna å gör en livsstils förändring ist, med dryckerna kommer du bara jojo banta hela livet..

2018-05-13 @ 12:55:21
Postat av: Missj

Som att Biggest loser ger sunda vanor och ingen går upp efter programmet... årets största skämt ;)

Men annars håller jag med om shakes, har aldrig träffar någon som lyckats gå ner och hålla en bra livsstil efter det. Jag har varit ganska mullig i omgångar men varit ”smal” i många år nu trots småbarn. Ätter jag vad jag vill. Allt är en fråga om portionsstorlekar. Dricker cola och äter choklad nästan varje dag, inte en godispåse, inte en liter cola utan snarare en chokladbar typ 30-50gr och kanske en burk cola. :)

2018-05-17 @ 12:18:05
Postat av: Ellen

Följer din blogg som en trafikolycka man inte kan titta bort från. Tycker du ska börja styrketräna! Och sluta med shakes. Börja räkna makros istället. För varje gång du går ned och sen upp igen tippar jag på att du långsamt förvandlar till kropp till att bestå av allt mer fettmassa på samma vikt.

2018-05-21 @ 12:45:16
Postat av: Anna

Svar till Missj:

Om du kollar på hur många som har gått upp i vikt igen efter programmet så är det bara en liten procent mot hur många som håller sin nya vikt!
Allt handlar om inställning och mognad, de som vargtät upp beter sig som små barn som faller för minsta lilla frestelse. Så skyll introt programmet, de lär ut hur man ska äta och leva för att må bra och ha en sund vikt!!
Sen om vissa deltagare är för dumma för att ta tillvara på det så är det upp till de.

2018-06-17 @ 17:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0